Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol: Romania, in topul primelor tari cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor: 'Suntem o tara vulnerabila'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pericol: Romania, in topul primelor tari cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor:

Romania a intrat, in premiera, in top 10 al tarilor cu cel mai mare risc de infectare al smartphone-urilor, iar acest lucru vine pe fondul cresterii numarului de utilizatori de dispozitive mobile din tara, cat si a numarului de atacuri care au ca tinta. continuă pe Wall-Street Ro

Electrica este pe val. Actiunile la un nou maxim, lichiditatea la cel mai mare nivel al zilei

Bursa a inchis sedinta de miercuri cu o crestere medie de aproximativ 0,5%, intr-o piata cu rulaje relativ mici, in care titlurile Electrica EL) au avut cea mai mare valoare de tranzactionare si au atins un nou maxim istoric, de 11,99 lei/actiune, la.

VIDEO Cel mai mare turban nu este al unui sultan

Avtar Singh Mauni, din Punjab, in India, adept al religiei Sikh, se mandreste cu cel mai mare turban din lume, realizat dintr-o fasie de material lunga de 645 de metri. Impresionantul accesoriu traditional cantareste nu mai putin de 45 de kilograme, iar Mauni petrece sase ore in fiecare zi ca sa-l infasoare in jurul capului.

Cel mai mare hotel din Craiova, la care actionar este si fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, reabilitat cu 10 milioane de euro

Hotelul Jiul a intrat intr-un amplu proces de reabilitare, dupa ce a fost a fost preluat de un mare lant international. Reconstructia acestuia va costa 10 milioane de euro.

Victor Ponta: Am obtinut cel mai important portofoliu de comisar european pentru Romania, numai cei doi politruci penibili, Blaga si Iohannis, pot sa strice lucrurile. Basescu a fost mai destept si nu a criticat public

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a obtinut pentru Romania cel mai important portofoliu din Comisia Europeana pentru noi, cel de Dezvoltare regionala, dar ca cei doi politruci penibili, iresponsabili, Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti, s-au hotarat ei sa reclame Comisiei Europene sa nu ne dea dl Juncker Dezvoltarea Regionala. Basescu a fost mai destept decat ei si nu a criticat public acest lucru, a afirmat Ponta.

Ponta: Am obtinut pentru Romania cel mai important portofoliu la CE. Iohannis si Blaga, doi politruci penibili si iresponsabili

Romania a obtinut cel mai important portofoliu in Comisia Europeana, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta, care a aratat ca, in conditiile in care Romania nu putea sa pastreze Agricultura,.

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de [].

Marea Britanie a facut cea mai mare comanda de vehicule blindate din ultimele trei decenii

Autoritatile britanice au semnat un contract in valoare de 3,5 miliarde de lire sterline 4,4 miliarde de euro) pentru vehicule blindate. Aceasta este cea mai mare comanda de vehicule blindate data de Marea.

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume.

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

O pisica pentru noroc, la fiecare credit ipotecar luat de la cea mai mare banca din Rusia

Clientii care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari de la cea mai mare banca din rusia, Sberbank, au posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )