Libnet.ro
UNICEF

16:15

Pericolul din spitalele romanesti! Toti pacientii trebuie sa afle: analiza care iti poate curma viata, in cateva clipe

Playtech Playtech,
Pericolul din spitalele romanesti! Toti pacientii trebuie sa afle: analiza care iti poate curma viata, in cateva clipe

O pacienta a fost ranita, sambata, la Spitalul Judetean din Timisoara, in timp ce i se facea o tomografie computerizata, dupa ce a fost lovita de o bucata din CT-ul chinezesc. Aceasta era in aparat cand o bucata de metal s-a desprins si a cazut peste ea. Din fericire, femeia a fost lovita doar la . continuă pe Playtech

Mita din spitalele romanesti nu pleaca nicaieri: cat de complicat a devenit sistemul de raportare prin SMS

Din 2017 pana la finele lui 2019, 12. 773 de pacienti au raportat cereri de mita. Pe langa faptul ca nu este clar cum s-au solutionat ele, raportarile urmatoare vor fi si mai.

8 zone din Bucuresti sunt inchise astazi. Toti soferii trebuie sa afle: anuntul Politiei

Traficul rutier va fi dat peste cap astazi in Bucuresti, opt zone fiind inchise. Politistii de la Rutiera au informat ca traficul in anumite zone ale Capitalei este deviat sau restrictionat, partial, ca urmare a unor lucrari de infrastructura. Atentie, soferi. 8 zone din Bucuresti, inchise astazi. Anuntul Politiei Traficul rutier va fi inchis luni .

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance, zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa consum

Desi este un aliment banal, specialistii recomanda sa il mancam zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa ce consumi acest fruct, este extraordinar! Fructul pe care trebuie sa il consumi zilnic Bananele, caci despre ele este vorba, sunt fructe minune! Pe langa gustul extraordinar, ele au multe beneficii pentru organism. Acestea, spun specialistii, regleaza .

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il includa in dieta lor! Tine multe boli periculoase la distanta si e plin de vitamine

In lume se consuma, anual, circa 10 milioane de tone de naut. Cunoscut si sub denumirea de fasole Garbanzo sau fasole egipteana, acest aliment a inceput sa fie cultivat inca din Antichitate, fiind pretuit de egipteni, greci si romani. De cat de multe beneficii te vei bucura, daca vei introduce nautul in alimentatia ta, vei .

Amenzi intre 1.000 si 2.000 de lei. Legea de care toti romanii trebuie sa stie ca sa evite problemele cu Politia

Polita RCA e subiectul unei dezbateri aprinse in aceste zile. S-a exprimat si Politia Romana pe subiect. Din fericire, legea a fost modificat si soferii din Romania trebuie sa stie urgent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )