Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance, zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa consum

Playtech Playtech,
Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance, zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa consum

Desi este un aliment banal, specialistii recomanda sa il mancam zilnic. Ce se intampla in corpul tau, dupa ce consumi acest fruct, este extraordinar! Fructul pe care trebuie sa il consumi zilnic Bananele, caci despre ele este vorba, sunt fructe minune! Pe langa gustul extraordinar, ele au multe beneficii pentru organism. Acestea, spun specialistii, regleaza . continuă pe Playtech

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il includa in dieta lor! Tine multe boli periculoase la distanta si e plin de vitamine

In lume se consuma, anual, circa 10 milioane de tone de naut. Cunoscut si sub denumirea de fasole Garbanzo sau fasole egipteana, acest aliment a inceput sa fie cultivat inca din Antichitate, fiind pretuit de egipteni, greci si romani. De cat de multe beneficii te vei bucura, daca vei introduce nautul in alimentatia ta, vei .

Amenzi intre 1.000 si 2.000 de lei. Legea de care toti romanii trebuie sa stie ca sa evite problemele cu Politia

Polita RCA e subiectul unei dezbateri aprinse in aceste zile. S-a exprimat si Politia Romana pe subiect. Din fericire, legea a fost modificat si soferii din Romania trebuie sa stie urgent.

Legumele care nu se planteaza una langa alta. Asta e greseala pe care toti romanii cu gradina o fac

Gospodarii trebuie sa stie asta! Anumite legume nu se sadesc una langa alta. Despre ce legume este vorba si care este motivul pentru care trebuie sa le platezi departe? Ce legume nu se planteaza una langa alta? Chiar si unii dintre cei mai iscusiti gradinari fac asta! Cei mai multi nu stiu de greseala pe .

Alimentele pe care nu trebuie sa le tii in frigider, dar toti romanii o fac! Ce se intampla cu ele la frig, de fapt

Exista o lista de alimente care nu ar trebui pastrate la frigider. Multi romani tin aceste alimente la frigider astfel ca isi bat joc de bani, intrucat acestea se strica. Alimentele care nu se tin la frigider, dar toti romanii o fac! Ce se intampla cu ele, de fapt Fructele si legumele necesita atentie speciala .

Auchan a facut marele anunt. Toti clientii trebuie sa afle ce se intampla din acest moment

Auchan si OMV Petrom au semnat un parteneriat in urma caruia retailer-ul multinational francez va deschide 400 de magazine de proximitate in statiile de distributie de carburanti ale companiei petroliere. Mai multe detalii, in continuare. Auchan deschide 400 de magazine in benzinariile OMV Petrom 400 de magazine de proximitate vor fi deschise in benzinariile Petrom, .

Greselile pe care le fac toti romanii la curatenie. Cum iti mentii casa curata

Va propunem o lista cu cele mai frecvente greseli in ceea ce priveste curatenia in casa. Astfel, daca veti evita aceste greseli comune, veti reusi sa scutiti timp pretios, dar si bani. Greselile pe care le facem la curatenie. Cum sa iti mentii locuinta curata Curatenia casei, chiar daca nu este o placere, trebuie facuta .

Doua alimente preferate de toti romanii provoaca boli grave. Le consuma in fiecare weekend, fara sa stie pericolul la care se expun

In ziua de azi, devine din ce in ce mai greu sa gasesti alimente care sa nu iti dauneze grav sanatatii. Medici nutritionistri trag insa un semnal de alarma in legatura cu doua alimente preferate de toti romanii, care spun ei ar provoca boli grave. in majoritatea alimentelor pe care le gasesti la .

Taxa pe prostie care s-a platit in tara. Toti romanii au dat bani in ultimii ani. Anuntul fara precedent

Anunt fara precedent! Romanii au platit peste doua miliarde de euro sub forma de taxa pe prostie. Pe ce au dat atatia bani?! Taxa pe prostie platita de romani pentru nimic Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a facut un anunt incredibil, la Digi 24. Acesta a explicat cum a platit Romania peste doua miliarde de euro .

De cate ori a fost Raed Arafat la terasa, in plina pandemie. Adevarul s-a aflat, e ca toti romanii

Raed Arafat, seful DSU, este omul responsabil cu stabilirea si anuntarea restrictiilor pentru romani. Asa ca nu mira pe nimeni ca, mai ales in ultima perioada, nu este deloc in topul celor mai simpatizate personaje. Cei care au respectat la linie numeroasele reguli impuse pe timpul pandemiei ar vrea ca la fel sa faca si .

Constructia inedita care se va face in Romania! Toti romanii se vor inghesui sa o vada

Ocna Mures ar putea sa devina in cel mai scurt timp un centru turistic de top in Romania. Ministerul Economiei este gata sa ofere sprijinul necesar pentru realizarea unor obiective importante in zona, asa cum anunta autoritatile locale. Este vorba despre un muzeu al sarii in aer liber, care se spera ca va putea fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )