Libnet.ro
UNICEF

21:45

Perioada electorala pentru alegerile prezidentiale din R. Moldova incepe pe 25 august

Adevărul Adevărul,
Perioada electorala pentru alegerile prezidentiale din R. Moldova incepe pe 25 august

Comisia Electorala Centrala a aprobatprogramul calendaristic pentru realizarea actiunilor de organizare si desfasurare a alegerilor pentru functia de presedinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020. in conformitate cu prevederile programului calendaristic, perioada electorala va incepe la 25 august curent, transmite IPN. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Donald Trump joaca totul sau nimic la alegerile prezidentiale din SUA. Cristian Pirvulescu: Aici este riscul

A mai ramas putin timp pana la alegerile prezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. in prezent, Donald Trump si Joe Biden livreaza mesaje care ii pot pozitiona cat mai bine in cursa pentru.

Alegeri locale noi, odata cu alegerile prezidentiale

Odata cu alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, in trei localitati din tara se vor desfasura alegeri locale noi. Este vorba despre comuna Chetris din raionul Falesti, comuna Piatra din raionul Orhei si satul Dubna din raionul Soroca, transmite IPN.

Simona Gherghe, dezvaluire dureroasa. Ce perioada dificila pentru fosta prezentatoare de la Acces Direct

Fosta prezentatoare de la Acces Direct, Simona Gherghe, a vorbit despre cea mai grea perioada din viata ei, marturisind si de ce s-a simtit stigmatizata. Ce dezvaluire dureroasa a facut Simona Gherghe Simona Gherghe a decis sa vorbeasca despre o perioada dificila din viata sa, despre cei doi ani in care, chiar daca isi dorea .

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale.

EXCLUSIV Donald Trump joaca totul sau nimic la alegerile prezidentiale din SUA. Cristian Pirvulescu: Aici este riscul

A mai ramas putin timp pana la alegerile prezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. in prezent, Donald Trump si Joe Biden livreaza mesaje care ii pot pozitiona cat mai bine in cursa pentru.

Seful diplomatiei europene cere incetarea violentelor in Belarus. Josep Borell: Alegerile prezidentiale n-au fost nici libere, nici corecte. Poporul bielorus si-a aratat dorinta de schimbare

Seful diplomatiei europene a criticat aspru violentele impotriva protestatarilor anti-regim din Belarus, unde anuntul ca Aleksandr Lukasenko, presedinte in exercitiu de peste un sfert de secol, a castigat un.

Trump blocheaza fondurile postei pentru a stopa votul prin corespondenta

Presedintele american Donld Trump spune ca se opune suplimentarii fondurilor destinate postei nationale pentru a preveni astfel extinderea votului prin corespondenta care ar favoriza democratii la alegerile prezidentiale din noiembrie, relateaza BBC News, conform Hotnews.

Alegeri in SUA: Trump blocheaza fondurile postei pentru a stopa votul prin corespondenta

Presedintele american Donald Trump spune ca se opune suplimentarii fondurilor destinate postei nationale pentru a preveni astfel extinderea votului prin corespondenta care ar favoriza democratii la alegerile prezidentiale din noiembrie, relateaza BBC News.

Tel Drum a incheiat un nou contract de 11 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman

Tel Drum a semnat, pe 5 august 2020, un nou contract cu Consiliul Judetean Teleorman pentru intretinerea pe timp de vara a drumurilor din partea de vest a judetului, potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP), conform G4media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )