Libnet.ro
UNICEF

13:45

IN PERIOADA STARII DE URGENTA Romanii au fost preocupati de modul in care arata, precum si de noile tendinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PERIOADA STARII DE URGENTA Romanii au fost preocupati de modul in care arata, precum si de noile tendinte

Revolut, platforma financiara globala cu peste 1 milion de utilizatori in Romania, dezvaluie comportamentul de consum al utilizatorilor Revolut din Romania, in perioada 15 martie - 15 mai 2020, in comparatie cu lunile precedente, precizand ca, desi nu au putut iesi din casa fara declaratia pe proprie raspundere, romanii au fost preocupati de modul in care arata, precum si de noile tendinte, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii amendati in perioada starii de urgenta au inceput sa dea in judecata Politia. Aproape 100 de dosare, la instantele din Alba

Instantele din Alba sunt asaltate cu actiuni initiate de persoane amendate in perioada starii de urgenta. Aproape 100 de astfel de procese au fost inregistrate in ultimele zile.

DNA si Curtea de Conturi, somate sa verifice achizitiile statului din perioada starii de urgenta

Transparency International Romania solicita institutiilor din administratia publica centrala si locala sa faca publice informatiile privind achizitiile efectuate pe perioada starii de urgenta, iar autoritatilor competente sa verifice legalitatea contractelor semnate in ultimele doua luni.

Seful DNA, despre dosarul Tel Drum, in care este cercetat Liviu Dragnea: Nu s-a putut lucra la caz, urmarirea penala a fost suspendata in perioada starii de urgenta. Nu mai dam un termen limita

Urmarirea penala in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal de DNA din noiembrie 2017, a fost suspendata in perioada starii de urgenta, a declarat joi seful DNA, Crin Bologa. El a spus ca nu va mai avansa un termen pentru finalizarea cazului si ca la DNA sunt cu sutele dosare mai vechi de 5 ani.

STS: Serviciile de videoconferinta au crescut de 10 ori in perioada starii de urgenta

Sesiunile de videoconferinta din perioada starii de urgenta au crescut de aproape 10 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis de Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Guvernul Viktor Orban va supune parlamentului pe 26 mai un proiect de lege privind incetarea prerogativelor speciale ale executivului

Guvernul Ungariei va inainta pe 26 mai Parlamentului o propunere prin care renunta la puterile speciale pe care le-a primit in perioada starii de urgenta, relateaza Reuters.

De ce nu au lucrat procurorii DNA in dosarul Tel Drum, in care este vizat Liviu Dragnea. Raspunsul lui Bologa

Procurorul-sef al DNA, Crin Bologa, a anuntat, joi, ca in dosarul Tel Drum, in care este cercetat fostul lider al PSD Liviu Dragnea, nu s-a putut lucra pe perioada starii de urgenta, iar procurorii s-au gandit la toate variantele pentru a urgenta solutionarea acestei cauze.

DNA ancheteaza achizitiile din timpul starii de urgenta in 33 de dosare. Crin Bologa: Ne asiguram ca bugetul nu este sifonat in buzunarele celor corupti

Un numar de 33 de cauze penale au fost deschise la DNA in perioada starii de urgenta, in urma unor sesizari privind achizitii publice, fiind vorba in special despre echipamente medicale neconforme sau cu preturi exaggerate, a declarat procurorul sef al Directiei, Crin Bologa.

DOCUMENTE Circulatia persoanelor in grupuri mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii este interzisa pe perioada starii de alerta - proiect HG

Starea de alerta se instituie pe intreg teritoriul tarii, incepand cu data de 18 mai, pe o durata de 30 de zile, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern privind starea de alerta. in aceasta perioada, in interiorul localitatilor este interzisa circulatia persoanelor in grupuri pietonale mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii,precum si formarea unor asemenea grupuri. Deplasarea in afara localitatii este permisa doar in unele situatii. Vezi care sunt acestea. UPDATE 09:40 Proiectul a fost adoptat de Guvern.

Terasa unui fast-food din Targu Jiu, deschisa in perioada starii de alerta

Patronul unui fast-food din zona centrala a municipiului Targu Jiu a fost amendat cu suma de 2. 000 de lei de catre politistii locali, pentru ca pe terasa unitatii au fost gasiti mai multi clienti.

Evenimentele de tip drive-in raman interzise si in perioada starii de alerta

In Hotararea privind starea de alerta, adoptata luni, Guvernul interzice activitatile culturale, artistice si sportive in spatii inchise, dar si organizarea de concerte sau alte tipuri de intruniri de divertisment in spatii deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in. Decizia i-a luat prin surprindere pe cineasti si pe mai multe vedete care se pregateau intens pentru astfel de evenimente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )