Libnet.ro
UNICEF

18:30

Evenimentele de tip drive-in raman interzise si in perioada starii de alerta

Antena3 Antena3,
Evenimentele de tip drive-in raman interzise si in perioada starii de alerta

In Hotararea privind starea de alerta, adoptata luni, Guvernul interzice activitatile culturale, artistice si sportive in spatii inchise, dar si organizarea de concerte sau alte tipuri de intruniri de divertisment in spatii deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in. Decizia i-a luat prin surprindere pe cineasti si pe mai multe vedete care se pregateau intens pentru astfel de evenimente. continuă pe Antena3

Arafat: Restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta, el precizand ca sunt exceptate de la aceasta regula restaurantele de tip drive-in sau cele care livreaza mancare la domiciliu.

DOCUMENTE Circulatia persoanelor in grupuri mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii este interzisa pe perioada starii de alerta - proiect HG

Starea de alerta se instituie pe intreg teritoriul tarii, incepand cu data de 18 mai, pe o durata de 30 de zile, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern privind starea de alerta. in aceasta perioada, in interiorul localitatilor este interzisa circulatia persoanelor in grupuri pietonale mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii,precum si formarea unor asemenea grupuri. Deplasarea in afara localitatii este permisa doar in unele situatii. Vezi care sunt acestea. UPDATE 09:40 Proiectul a fost adoptat de Guvern.

CORONAVIRUS |Reguli pentru perioada starii de alerta: Precizarile autoritatilor despre completarea declaratiei pe propria raspundere, situatia persoanelor de peste 65 de ani, organizarea evenimentelor familiale si sanctiunile impuse

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a transmis, sambata, o serie de precizari cu privire la regulile pe care romanii trebuie sa le respecte in perioada starii de alerta. Astfel, sunt aduse lamuriri.

Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul in perioada starii de alerta: pasagerii nu au voie in fata

Transportul pasagerilor in regim de taxi si alternativ se efectua doar pe locurile din spate, se arata intr-un proiect de ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii, potrivit HotNews.

CORONAVIRUS |Cum se va desfasura activitatea in cabinetele stomatologice in perioada starii de alerta. Reguli pentru personalul medical si pentru pacienti

Romania a intrat, din 15 mai, in stare de alerta si a inceput, totodata, prima etapa a relaxarii masurilor restrictive impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Una dintre restrictiile.

Se deschid terasele in perioada starii de alerta?

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, un document cu raspunsuri la principalele intrebari pe care le au romanii cu privire la starea de alerta. Printre lamuririle oferite de autoritati se numara si posibilitatea redeschiderii teraselor.

Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Masurile luate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in perioada starii de urgenta au insumat plati de 1,78 miliarde de lei, vizand 1. 873 beneficiari - fie indemnizatii de somaj tehnic fie indemnizatii de crestere copil ori a indemnizatiilor de incadrare in grad de handicap, potrivit unui anunt facut de oficialii guvernamentali. Cele mai multe fonduri alocate prin MMPS pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic.

DNA si Curtea de Conturi, somate sa verifice achizitiile statului din perioada starii de urgenta

Transparency International Romania solicita institutiilor din administratia publica centrala si locala sa faca publice informatiile privind achizitiile efectuate pe perioada starii de urgenta, iar autoritatilor competente sa verifice legalitatea contractelor semnate in ultimele doua luni.

Ce masuri a luat Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: unde s-au dus cei mai multi bani

Ministerul Muncii anunta ca masurile luate de institutie in perioada starii de urgenta au vizat aproape 1,3 milioane de beneficiari, fiind facute plati de peste 1,78 miliarde de lei.

MINISTERUL MUNCII: Plati de 1,78 miliarde de lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari, pe perioada starii de urgenta

Potrivit unui comunicat, remis catre Agerpres. cele mai multe fonduri alocate pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic. in total, la ANOFM au fost inregistrate cereri valide de la 129. 149 de angajatori, suma totala platita catre acestia fiind de 1,38 miliarde de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )