Libnet.ro
UNICEF

10:30

Permisul auto, pentru cei cu cel putin opt clase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Permisul auto, pentru cei cu cel putin opt clase

Persoanele care nu au absolvit ciclul gimnazial ar putea sa nu mai primeasca permisul de conducere auto, potrivit unui proiect de lege depus la Camera Deputatilor de noua deputati PSD si unul membru al UDMR, initiatorii invocand rata ridicata a accidentelor rutiere din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Ordin al Ministerului Sanatatii: Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului

Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu, la inceputul anului 2014.

Noi norme de sanatate publica. Parcarile de bloc, la o distanta de cel putin cinci metri de imobil. Masina NU poate fi reparata in parcare

Un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu prevede ca parcarile de bloc sa poata fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului. Acelasi ordin.

Cel putin 44 de persoane AU MURIT in inundatiile din Bosnia, Serbia si Croatia

Cel putin 44 de persoane au murit in ultimele patru zile in cele mai grave intemperii cu care se confrunta Bosnia, Serbia si Croatia de peste un secol, au anuntat surse oficiale citate de AFP. La.

Bilantul catastrofei din Soma se ridica la cel putin 299 de MORTI

Bilantul catastrofei miniere din Soma s-a agravat ridicand-se la cel putin 299 de morti, in timp ce trei mineri sunt in continuare dati disparuti pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata.

Proiect de Ordin: Candidatii la examenul pentru permisul auto ar putea fi obligati sa includa in dosar un nou document

Candidatii la examenul pentru obtinerea permisului de conducere ar putea fi obligati sa introduca in dosarul de examinare o declaratie pe propria raspundere a candidatului din care sa rezulte ca nu are resedinta normala intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, scrie avocatnet. ro. Prevederea este cuprinsa intr-un proiect de ordin pus recent dezbatere publica de Ministerul Afacerilor Interne si vizeaza combaterea turismului permiselor de conducere.

Cel putin 162.000 de morti in conflictul din Siria

Peste 162. 000 de persoane au fost ucise in Siria de la inceputul conflictului, in martie 2011, conform unui nou bilant furnizat de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO). Potrivit organizatiei cu.

Incendii in California: Cel putin o persoana a murit

Pompierii au gasit un cadavru calcinat intr-o tabara pentru persoane fara adapost, devastata de unul dintre numeroasele incendii care afecteaza de mai multe zile California, relateaza AFP, conform Mediafax.

CSM a dat aviz de arestare pentru cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti. Magistratii, urmariti penal pentru luare de mita

Update 23. 28 -Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au cerut bani, carne, faina, cherestea si haineUpdate 23. 21- Sectia pentru judecatori a CSM a avizat luni seara, la cererea DNA,.

CSM a dat aviz de RETINERE si ARESTARE pentru cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti. Magistratii, urmariti penal pentru luare de mita

Update 23. 21- Sectia pentru judecatori a CSM a avizat luni seara, la cererea DNA, retinerea si arestare celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB), acuzati ca au cerut si primit bani si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )