Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel putin 162.000 de morti in conflictul din Siria

Antena3 Antena3,
Cel putin 162.000 de morti in conflictul din Siria

Peste 162. 000 de persoane au fost ucise in Siria de la inceputul conflictului, in martie 2011, conform unui nou bilant furnizat de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO). Potrivit organizatiei cu. continuă pe Antena3

UPDATE. Bilantul catastrofei din Soma se ridica la cel putin 301 MORTI

UPDATE 15:55 - Bilantul catastrofei miniere din Soma a ajuns la 301 morti, in timp ce doi mineri sunt in continuare blocati pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata ministrul Energiei, Taner.

Bilantul catastrofei din Soma se ridica la cel putin 299 de MORTI

Bilantul catastrofei miniere din Soma s-a agravat ridicand-se la cel putin 299 de morti, in timp ce trei mineri sunt in continuare dati disparuti pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata.

Cel putin 44 de persoane AU MURIT in inundatiile din Bosnia, Serbia si Croatia

Cel putin 44 de persoane au murit in ultimele patru zile in cele mai grave intemperii cu care se confrunta Bosnia, Serbia si Croatia de peste un secol, au anuntat surse oficiale citate de AFP. La.

Ordin al Ministerului Sanatatii: Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului

Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu, la inceputul anului 2014.

Noi norme de sanatate publica. Parcarile de bloc, la o distanta de cel putin cinci metri de imobil. Masina NU poate fi reparata in parcare

Un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu prevede ca parcarile de bloc sa poata fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului. Acelasi ordin.

Cetatenii acestei tari au RESPINS prin vot CRESTEREA salariilor. Au cel mai mare salariu minim din LUME

Elvetienii au respins, prin referendum, marirea salariului minim pe economie la circa 3. 300 de euro, cel mai mare salariu minim din lume. Doar 23 la suta dintre alegatori au votat in favoarea maririi salariale,.

Novak Djokovic cere ajutoare dupa inundatiile devastatoare din Serbia si Bosnia

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a lansat, sambata, un apel pentru ajutoare dupa inundatiile devastatoare produse in tara sa si in Bosnia, soldate cu cel putin 16 morti, transmite AFP.

Novak Djokovic cere ajutoare dupa inundatiile devastatoare din Serbia si Bosnia

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a lansat, sambata, un apel pentru ajutoare dupa inundatiile devastatoare produse in tara sa si in Bosnia, soldate cu cel putin 16 morti, transmite AFP.

Permisul auto, pentru cei cu cel putin opt clase

Persoanele care nu au absolvit ciclul gimnazial ar putea sa nu mai primeasca permisul de conducere auto, potrivit unui proiect de lege depus la Camera Deputatilor de noua deputati PSD si unul membru al UDMR, initiatorii invocand rata ridicata a accidentelor rutiere din tara noastra.

Elvetienii sunt chemati la vot : vor spune DA pentru cel mai mare salariu minim din lume ?

In timp ce economia infloritoare a Elvetiei a facut ca numele acestei tari sa fie sinonim cu un standard superior de viata, guvernul estimeaza ca aproximativ un angajat din zece se chinuie sa-si achite cheltuielile lunare, in ciuda faptului ca are un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )