Libnet.ro
UNICEF

21:00

Perseidele, fenomenul astronomic al verii - Cei mai multi meteori vor putea fi vazuti in noaptea de 12 spre 13 august

Hotnews Hotnews,
 Perseidele, fenomenul astronomic al verii - Cei mai multi meteori vor putea fi vazuti in noaptea de 12 spre 13 august

Perseidele, unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi intr-un an, au perioada de activitate intre 17 iulie si 24 august, insa maximul curentului va avea loc in noaptea de 12 spre 13 august, potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu. continuă pe Hotnews

Olanda: Cei mai multi hoti de buzunare la Gay Parade, de origine romana

Cei mai multi hoti de buzunare in timpul Gay Parade, desfasurat weekendul trecut in capitala Olandei sunt de origine romana. 47 de persoane au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa sustraga bani.

Vasluiul, printre judetele cu cei mai multi bolnavi de tuberculoza din tara

Cunoscuta drept boala saracului, tuberculoza face ravagii in judetul Vaslui. De la inceputul acestui an, in evidentele Directiei de Sanatate Publica au fost inregistrate 180 de cazuri noi.

Un raid aerian a ucis, in Egipt, mai multi combatanti care vizau Israelul

Un raid aerian de provenienta inca necunoscuta a ucis astazi, in Egipt, mai multi combatanti care se pregateau sa lanseze o racheta inspre Israel, in apropiere de granita dintre cele doua tari, potrivit unui oficial egiptean din cadrul serviciilor de securitate si mai multor martori, informeaza AFP.

Mai multi utilizatori semnaleaza pe pagina de Facebook a Orange Romania ca nu ar mai avea semnal in Focsani, Iasi, Bacau, Barlad si Onesti

Mai multi utilizatori semnaleaza pepagina de Facebook a Orange Romaniaca nu ar mai avea semnal la telefonul mobil in localitati din Moldova precum Focsani, Iasi, Bacau, Barlad, Onesti, Targu Ocna. Sunt zeci de minute de cand reteaua de telefonie mobila Orange are probleme la nivelul judetul Bacau. Numerosi bacauani au sesizat acest lucru pe reteaua de socializare Facebook. Acestia posteaza continuu mesaje de genul : Vi se intampla si voua? , Credeam ca s-a magnetizat cartela, scrie si Bacau. net. HotNews. ro a solicitat un punct de vedere de la Orange Romania si vom reveni imediat ce vom primi niste raspunsuri.

UPDATE Mai multi utilizatori semnaleaza pe pagina de Facebook a Orange Romania ca nu ar mai avea semnal in Focsani, Iasi, Bacau, Barlad si Onesti/Orange sustine ca a solutionat majoritatea sesizarilor si ca lucreaza la remedierea situatiei in cel mai scu

Mai multi utilizatori semnaleaza pepagina de Facebook a Orange Romaniaca nu ar mai avea semnal la telefonul mobil in localitati din Moldova precum Focsani, Iasi, Bacau, Barlad, Onesti, Targu Ocna. Sunt zeci de minute de cand reteaua de telefonie mobila Orange are probleme la nivelul judetul Bacau. Numerosi bacauani au sesizat acest lucru pe reteaua de socializare Facebook. Acestia posteaza continuu mesaje de genul : Vi se intampla si voua? , Credeam ca s-a magnetizat cartela, scrie si Bacau. net. UPDATE Orange Romania, pentru HotNews. ro: In cursul zilei de azi, o parte dintre clientii nostri din zona Moldovei au intampinat dificultati in efectuarea de apeluri de voce. Echipa noastra tehnica a solutionat deja majoritatea sesizarilor primite si lucreaza la remedierea situatiei in cel mai scurt timp.

Pista Veronica. DNA are in vizor mai multi judecatori care ar fi corupti

DNA ancheteaza posibilitatea ca mai multi judecatori de la Tribunalul Bucuresti si de la Curtea de Apel Bucuresti sa fie corupti. Adica, sa fi luat spagi si sa fi facut trafic de influenta.

Cei mai frumosi copii urca pe scena Baby Fashion Weekend, la Mamaia

Scena din Piateta Cazino din Mamaia este dedicata in acest weekend, 9-11 august, copiilor. La Baby Fashion Weekend vor avea loc prezentari de moda cu cele mai noi tendinte si colectii vestimentare destinate copiilor si vor fi alesi cei mai frumosi copii la concursul de Mini Miss si Mini Mister.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi le rade in nas autoritatilor. Sandu Geamanu posteaza poze din inchisoare pe Facebook

Sandu Geamanu, unul dintre cei mai periculosi interlopi, condamnat la 25 de ani de puscarie pentru omor deosebit de grav, le rade in nas autoritatilor. Are telefon mobil si cont pe Facebook si isi.

OMM: Mai multi tineri supracalificati in Romania decat in Marea Britanie si Germania.

Aproximativ 15% dintre tinerii romani sunt prea educati comparativ cu cererea pietei, iar aceasta rata este mai mare decat cea din in Marea Britanie si Germania. Organizatia Mondiala a Muncii OMM) a descoperit ca, pe langa rata mare de tineri supracalificati, s-a imbunatatit si raportul dintre abilitatile celor care isi cauta loc de munca si cunostintele si abilitatile cerute de angajatori. Astfel, daca in 2010-2011, raportul era de 12%, in 2013, este de 8,5% si reprezinta cea mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )