Libnet.ro
UNICEF

00:07

Persoana din Ocna Mures care nu a respectat izolarea la domiciliu, plasata sub paza militara in carantina

Adevărul Adevărul,
Persoana din Ocna Mures care nu a respectat izolarea la domiciliu, plasata sub paza militara in carantina

O persoana din Ocna Mures care nu a respectat masura izolarii la domiciliu a fost plasata in carantina pentru 14 zile. continuă pe Adevărul

Aproape 550 de persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu, plasate fortat in carantina

Aproape 550 de persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu au fost plasate automat in carantina, de duminica, de la intrarea in vigoare a ordonantei militare 2.

Un barbat care nu a respectat izolarea la domiciliu, dus in carantina

Un barbat in varsta de 32 de ani s-a ales cu o amenda in valoare de 100 de lei pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu si apoi a fost dus in carantina.

Al doilea dosar penal pentru o femeie din Cugir care nu a respectat izolarea la domiciliu

Un nou dosar penal a fost deschis luni, 23 martie 2020, la Cugir, unei persoane care nu a respectat izolarea la domiciliu.

Ce a patit barbatul din Piatra Neamt care a fugit din carantina sa-si bata soacra. intamplarea a devenit virala

Un barbat din Piatra Neamt a parasit centrul de carantina unde se afla pentru a-si bate soacra. Ce se intampla acum cu el si cum va plati pentru gestul sau? Piatra Neamt: Ce a patit barbatul care a incalcat carantina pentru a-si bate soacra? Caz socant in Piatra Neamt! Un barbat aflat in centru de .

Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia. Imaginea care s-a viralizat pe internet

In timpul unei vizite la un spital care trata pacienti coronavirus, presedintele rus Vladimir Putin a purtat un costum de protectie si o masca respiratorie, in conditiile in care primarul Moscovei a precizat ca focarul din capitala rusa este mai grav decat estimarile initiale. Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia in timp .

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti, intre care 4 preoti si diaconi, infectati cu coronavirus. Banescu: Nu exista pericol pentru enoriasi

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti - 2 preoti, 2 diaconi, femeia care vinde lumanari si cantaretul - au fost depistati cu coronavirus. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, sustine ca nu este niciun pericol pentru enoriasi, pentru ca putinele persoane care au mai venit la biserica au asistat la slujba in curte.

Marturiile unei jurnaliste din Wuhan: Masura care a stopat COVID-19 in China. De doua saptamani nu s-a mai raportat nicio imbolnavire

Principala masura care a oprit raspandirii coronavirusului in China a fost carantina, declara o jurnalista din Wuhan, in exclusivitate, intr-un interviu pentru Antena 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )