Libnet.ro
UNICEF

17:30

O persoana a fost ARESTATA preventiv pentru VIOLENTELE din Piata Victoriei

B1 B1,
O persoana a fost ARESTATA preventiv pentru VIOLENTELE din Piata Victoriei

Protestele impotriva OUG 13 au degenerat la un moment dat. Mai multi ultrasi au inceput sa arunce in noaptea de 1 spre 2 februarie cu petrade si torte in fortele de ordine, motiv pentru. continuă pe B1

Un singur suspect a fost arestat dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei. Alte cinci persoane sunt cercetate sub control judiciar

O singura persoana a fost arestata, vineri, in ancheta asupra violentelor de la protestele din noaptea de 1 spre 2 februarie din Piata Victoriei.

Trei persoane, cercetate sub control judiciar, in dosarul privind violentele de la protestele din Piata Victoriei. Alte sase ar putea fi arestate preventiv

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alt sase vor fi prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, cu propunerea de arestare preventiva, dupa violentele care au avut loc la protestele antiguvernamentale din Piata Victoriei.

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc ieir in mai multe imobile din Capitala, unde au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei. Anchetatorii au audiat 20 de persoane, iar in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din capitala au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din Capitala.

Trei tineri au fost arestati preventiv, iar un altul a fost pus sub control judiciar, dupa ce au furat 20.000 de lei de la doi pensionari pe care i-au batut

Trei tineri din Buzau au fost arestati preventiv, iar un altul este cercetat sub control judiciar, dupa ce au furat 20. 000 de lei din casa unor pensionari pe care i-au amenintat si i-au batut.

Peste 3.000 de materiale pirotehnice ridicate in urma a 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au pus in aplicare un numar de 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste 3. 000 de materiale pirotehnice au fost ridicate pentru a fi expertizate, anunta un comunicat de presa publicat pe site-ul Politiei Capitalei.

Dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei: Trei persoane cercetate sub control judiciar, alte sase propuse pentru arestare

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte sase vor fi prezentate magistratilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul violentelor care au avut loc la manifestatiile din Piata.

Peste 3.000 de materiale PIROTEHNICE ridicate in urma perchezitiilor in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Un numar de 13 perchezitii au avut loc, joi, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )