Libnet.ro
UNICEF

13:01

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe DN1: Traficul este intrerupt

B1 B1,
O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe DN1: Traficul este intrerupt

Traficul rutier este intrerupt, joi dimineata, pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita in urma accidentului, relateaza. continuă pe B1

Masina lovita de tren, in Prahova. O persoana a fost ranita

Accidentul s-a produs joi dupa-amiaza, la o trecere de cale ferata din satul Dambu, in apropiere de Ploiesti. O masina a fost lovita de tren, iar o persoana aflata in autoturism a fost ranita.

O masina a politiei a fost implicata intr-un accident rutier. Trei persoane au ajuns la spital

Accidentul s-a produs aseara, in sectorul Botanica al Capitalei. Trei persoane, inclusiv un politist, au fost transportate la spital.

Cel putin o persoana a fost ranita in urma unui accident rutier pe DN1. Traficul in zona Baneasa este intrerupt

Cel putin o persoana a fost ranita in urma unui accident petrecut pe DN1, in zona Baneasa. Potrivit primelor informatii, un autoturism care circula dinspre Ploiesti spre Bucuresti a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu o autoutilitara.

Accident la iesirea din Bucuresti, in Baneasa. O femeie a fost ranita

Un accident rutier a avut loc in cartierul Baneasa din Bucuresti, pe DN1, la iesirea din Capitala. O persoana a fost ranita in urma accidentului. Un autoturism care circula dinspre Ploiesti spre Bucuresti a.

ACCIDENT in nordul CAPITALEI. O persoana a fost ranita.

O persoana au fost ranite, joi, intr-una accident rutier petrecut in apropierea Aeroportului Baneasa, potrivit ziare. com. Traficul a fost blocat. Cozile de masini se intind de la Baneasa, pana la Arcul de Triumf. Politia rutiera recomanda, astfel, evitarea zonei. Stire in curs de actualizare.

Doua persoane ranite intr-un accident la Sinaia. O masina s-a infipt intr-un copac

Doua persoane aflate intr-o masina au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, la Sinaia. Masina a iesit in decor si a lovit un copac.

Maestrul bucatar al companiei Facebook a murit intr-un accident de motocicleta.

Josef Desimone, maestrul bucatar al companiei Facebook, a murit dupa ce a fost implicat intr-un accident de motocicleta, care s-a produs luni dimineata in Statele Unite, informeaza mercurynews. com. Josef a fost o legenda a companiei Facebook si o institutie in sine, a declarat CEO-ul acestei companii, Mark Zuckerberg, pe pagina lui de Facebook, potrivit Mediafax. Josef Desimone s-a alaturat echipei Facebook in 2008 si a construit echipa noastra culinara, pornind de la o mana de angajati .

La un pas de moarte. Un tanar baut si fara permis pentru scuter, implicat intr-un accident rutier

Un barbat din comuna Bocea se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Victima, desi nu avea permis de conducere, a iesit cu mopedul pe sosea, fiind si sub influenta bauturilor alcoolice.

Un sofer baut si fara permis de conducere a provocat un accident in Vaslui: O femeie a fost ranita

Un sofer baut si fara permis auto a intrat cu masina intr-un pod de la DN 24. in urma accidentului, o femeie, care se afla in autovehicul, a fost ranita, relateaza Mediafax. Barbatul de 38 de ani a.

General sirian: Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak. Siria nu are legatura cu aducerea teroristului in Romania

Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak, a declarat un general sirian pentru Vocea Rusiei. Acesta spune ca Siria nu are nicio legatura cu transferul omului de afaceri in Romania. Mai mult, generalul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )