Libnet.ro
UNICEF

08:46

O persoana a fost ranita, la Saftica, intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
O persoana a fost ranita, la Saftica, intr-un accident rutier

O persoana a fost ranita, joi dimineata, intr-un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in localitatea Saftica din judetul Ilfov, dupa ce un autocar a lovit din spate un autoturism, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov. continuă pe România Liberă

Seful Bazei Aeriene 86 Fetesti, implicat intr-un accident rutier

Generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, comandantul Bazei Aeriene 86 Fetesti a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri, 25 ianuarie 2017, in judetul Constanta. in urma evenimentului, acesta a fost ranit si a avut nevoie de ingrijiri medicale. De asemenea, la spital a ajuns si plutonierul major Dan Nica, soferul generalului Catalin Bahneanu.

Tanar de 20 de ani, mort intr-un accident rutier. Masina Fiat Punto pe care o conducea tanarul a intrat sub un TIR

Un tanar in varsta de 20 de ani a murit intr-un grav accident rutier petrecut marti dupa masa pe drumul care leaga Lugojul de Deva. Accidentul a avut loc intre localitatile Margina si Faget. Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului a fost tanarul decedat in accident.

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti si un plutonier major, raniti intr-un accident rutier la Cernavoda

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti Gheorghe Mociornita, generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, a fost ranit intr-un accident produs miercuri, in jurul orei 12:30, pe DN 22 C, intre localitatea Stefan cel Mare si municipiul Constanta. In accident a mai fost ranit si plutonierul major Dan Nica, soferul autoturismului militar, anunta MApN. Digi24 informeaza ca doua persoane si-au pierdut viata in accident.

Accident rutier EXTREM de GRAV in Constanta: Doua persoane au murit. Un general si un plutonier au fost raniti (VIDEO)

Doua persoane au murit, iar alti doi, general si un plutonier, au fost raniti miercuri intr-un accident rutier grav care a avut loc DN 22 C, intre localitatea Stefan cel Mare si municipiul.

UPDATE Comandantul Bazei Aeriene de la Fetesti a fost ranit in gravul accident soldat cu doi morti. Soferul sau a fost, de asemenea, ranit

Doua persoane au murit intr-un accident rutier care s-a produs miercuri in localitatea Stefan cel Mare din Constanta.

Grav accident rutier, la Constanta. Seful bazei militare Fetesti a fost ranit si doua persoane au murit |FOTO

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti Gheorghe Mociornita, generalul Catalin Bahneanu, a fost ranit intr-un accident produs pe DN22 C, intre localitatea Stefan cel Mare si municipiul Constanta. in acelasi accident a mai fost ranit si plutonierul major Dan Nica, potrivit unui comunicat al MAPN.

Accident rutier in Ialomita. O tanara a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Accident rutier in aceasta dimineata, in judetul Ialomita. O tanara de 29 de ani a ajuns la spital, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de un copac. La fata locului au intervenit paramedicii SMURD.

Accident rutier grav la Gradinari. Intervin sapte autospeciale

Un grav accident de circulatie s-a produs pe raza localitatii Gradinari, din judetul Olt, aflata la granita cu judetul Valcea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )