Libnet.ro
UNICEF

01:05

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un accident rutier pe DN13 in judetul Brasov

Antena3 Antena3,
O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un accident rutier pe DN13 in judetul Brasov

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara partii carosabile, sambata, pe DN13 Brasov-Sighisoara, intre localitatile Rotbav si Maierus, a. continuă pe Antena3

Tragedii rutiere: Doua persoane au murit pe loc si alte patru au fost ranite, ieri, in judetul Ialomita

Politistii recomanda conducatorilor auto sa respecte cu strictete regulile de circulatie, pentru a evita implicarea in accidente. Pe 25 septembrie, pe raza judetului Ialomita s-au produs doua accidente rutiere soldate cu decesul a doua persoane si vatamarea corporala a altor patru.

Neamt: Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini

Un barbat de aproximativ 55 de ani a murit si alte trei persoane, printre care si un copil de aproximativ 13 ani, au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier in care au fost implicate doua masini si care a avut loc in judetul Neamt.

Trei persoane, ranite prin injunghiere la Ravensburg, in sudul Germaniei

Trei persoane au fost ranite cu un cutit de un barbat, intr-o localitate in sudul Germaniei, a anuntat vineri politia, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )