Libnet.ro
UNICEF

18:00

O persoana a murit si trei au fost ranite in urma unei explozii la o fabrica din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
O persoana a murit si trei au fost ranite in urma unei explozii la o fabrica din Bucuresti

O persoana a murit si trei au fost ranite in urma unei explozii puternice produse la un utilaj de la. continuă pe România Liberă

Un mort si 3 raniti in urma unei explozii la o fabrica din Capitala Arafat: O persoana are arsuri foarte grave, de peste 90% din suprafata corporala.

O persoana a murit si trei au fost ranite dupa ce o explozie puternica s-a produs vineri dimineata la o fabrica de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din Bucuresti, in cartierul Militari, sectorul 6, potrivit primelor informatii furnizate de Digi24. Bogdan Toma, purtator de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, a confirmat pentrupostul tv bilantul de un mort si trei raniti. Ranitii au suferit arsuri, dar erau constienti si cu comunicat cu paramedicii. Ei au fost transportati la spital.

Explozie devastatoare la o fabrica de pe bulevardul Preciziei din Capitala. O persoana a decedat si alte 3 au fost ranite

O explozie devastatoare s-a produs vineri dimineata la o fabrica de pe bulevardul Preciziei din Capitala. in urma deflagratiei o persoana a decedat si alte 3 au fost ranite. Locuitorii din zona au declarat ca explozia a fost atat de puternica incat pamantul s-a zguduit. Explozie devastatoare la o fabrica de pe bulevardul Preciziei Explozia .

Sofer STB, concediat in urma unei postari pe Facebook. Ce defectiuni au autobuzele cu care ne deplasam zilnic

Cei care calatoresc zilnic cu mijloacele de transport STB din Capitala se plang fie ca autobuzele si tramvaiele nu au aer conditionat, fie ca sunt prea aglomerate sau murdare. Sunt insa probleme si mai grave, care pun in pericol siguranta calatorilor, dar despre care nu prea se vorbeste. Un sofer STB care a avut curajul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )