Libnet.ro
UNICEF

01:05

O persoana revenita din Marea Britanie, dosar penal dupa ce a iesit din casa. Mai tarziu, a fost diagnosticata cu coronavirus

Antena3 Antena3,
O persoana revenita din Marea Britanie, dosar penal dupa ce a iesit din casa. Mai tarziu, a fost diagnosticata cu coronavirus

O persoana revenita din Marea Britanie cu simptome de coronavirus si testata ulterior pozitiv a mers la o firma din orasul Calarasi si a avut contact cu minim 5 persoane. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |65.000 de doctori din Marea Britanie, rechemati in spitale. Premierul Boris Johnson: Putem inversa tendinta in 12 saptamani

Autoritatile din Marea Britanie au rechemat in spitale peste 65. 000 de doctori pensionati, precum si asistente, pentru a se alatura eforturilor statului de combatere a pandemiei de COVID-19. Prin aceasta.

CORONAVIRUS |Al treilea bebelus din Marea Britanie, testat pozitiv cu COVID-19

Un al treilea bebelus din Marea Britanie, de 9 luni, a fost confirmat cu coronavirus. in prezent, micutul se afla in izolare, alaturi de ceilalti doi beblusi testati pozitiv cu COVID-19, unul de 9 luni.

Un prahovean are dosar penal dupa ce a aruncat bani pe geamul hotelului unde statea in carantina

Un prahovean s-a ales cu dosar penal dupa ce a aruncat bani pe geamul hotelului unde statea in carantina. El este acuzat acum de zadarnicirea combaterii bolilor. Barbatul statea in carantina la un hotel din.

Un tanar sosit de la Roma, cu simptome de coronavirus, s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a plimbat cu autobuzul prin Bucuresti in loc sa stea in izolare

Un tanar de 21 de ani intors duminica de la Roma a refuzat sa se autoizolaeze desi avea simptome de coronavirus si a calatorit cu autobuzul prin Capitala. in acest caz procurorii din cadrul.

Scolile din Marea Britanie se inchid de vineri. Bilantul deceselor din Regat a ajuns la 104

Scolile din Marea Britanie se inchid incepand de vineri, intr-o incercare de a limita raspandirea noului coronavirus in arhipelag. Mai departe, pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19,.

in Portul Constanta ajung in continuare deseuri din Marea Britanie

In Portul Constanta au fost descoperite inca sapte containere de deseuri, pe langa celelalte 26 identificate saptamana trecuta de Garda de Mediu. Toate veneau din Marea Britanie si urmau sa ajunga la firme de reciclare din judetul Ilfov.

Adrian Streinu-Cercel: intr-o luna, Romania va avea un vaccin experimental adus din Marea Britanie

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat vineri, intr-o interventie televizata ca peste aproximativ o luna un vaccin experimental facut in Marea.

Dosar penal pe numele soferului de TIR confirmat cu coronavirus. Pacientul nu a respectat izolarea la domiciliu

Barbatul cu coronavirus, revenit din Marea Britanie, este cercetat pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu. Procurorii din Calarasi au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal pentru conducerea spitalului din Filiasi, dupa ce medicii au dus la Urgente un barbat testat pozitiv pentru coronavirus

Mai multi membri din conducerea spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce la unitatea medicala a ajuns un pacient in varsta de 67 de ani.

Dosar penal pentru conducerea spitalului Filiasi. Pacient in faza terminala, depistat cu coronavirus

Mai multi membri ai conducerii spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce un pacient cu coronavirus a pus in pericol intreaga unitate sanitara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )