Libnet.ro
UNICEF

18:30

Persoanele care trebuie sa fie vaccinate cu prima doza in perioada 4-16 februarie vor primi serul Moderna: Administrarea acestui tip de vaccin a inceput, joi, in Romania

B1 B1,
Persoanele care trebuie sa fie vaccinate cu prima doza in perioada 4-16 februarie vor primi serul Moderna: Administrarea acestui tip de vaccin a inceput, joi, in Romania

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna a inceput sa fie administrat pe teritoriul Romaniei, iar persoanele programate pentru le fi administrata prima doza de ser in perioada 4-16 februarie vor primi vaccin. continuă pe B1

Persoanele programate la vaccinare pentru prima doza, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna

Persoanele programate la vaccinare pentru doza I, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna si vor efectua rapelul la 28 de zile, in conformitate cu indicatiile producatorului acestui tip de vaccin, a anuntat vineri Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Ministerul Sanatatii si Agentia Medicamentului vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea vaccinului Astra Zeneca

Aproape un milion de doze de vaccin - Pfizer si Moderna - au ajuns pana acum in Romania - 948. 149 de doze de la Pfizer si 36. 000 de la Moderna - a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. 544 de romani sunt programati in acest moment la vaccinare, iar dintre persoanele vaccinate cu prima doza, 79% sunt persoane vulnerabile - peste 65 de ani, bolnavi cronici, persoane cu handicap si rezidenti ai unor centre sociale. in ceea ce priveste al treilea vaccin impotriva COVID-19 aprobat oficial - Astra Zeneca - autoritatile din Romania vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea acestui vaccin.

Marea Britanie a vaccinat cu prima doza peste 10 milioane de persoane

Mai mult de 10 milioane de persoane au primit o prima doza de vaccin anti-COVID-19 in Marea Britanie, a anuntat miercuri ministrul sanatatii, Matt Hancock, transmite Reuters.

Monica Pop da un avertisment alarmant romanilor. Medicamentele care trebuie evitate, cu orice pret

La inceputul anilor 60, doi medici aveau sa revolutioneze piata de medicamente. Inventau niste pastile care contin noretidronel ca progestin si mestranol ca estrogen, anticonceptionalele. Problema este ca, dupa multe studii de cercetare, aceste medicamente pot avea efecte secundare extreme. Printre cei care trag un astfel de semnal de alarma se numara si medicul oftalmolog, .

Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Vaccinarea impotriva Covid-19 este subiectul prezent pe buzele tuturor. Dar, cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca si cand este necesar sa se administreze a doua doza de imunizare? Care este eficienta vaccinului Vaccinul anti-Covid-19 are dupa prima doza o eficacitate de 76%, iar dupa cea de a doua de 82%. Conditia este ca .

Valeriu Gheorghita, despre persoanele care au sarit randul la vaccinare: E un procent mai mic decat dozele irosite. Dintre a vaccina si a arunca niste doze, eu as alege sa vaccinez (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit despre cazurile de persoane care s-au vaccinat, desi nu se regaseau in aceasta etapa, si spune ca este vorba de.

Carantina institutionalizata pentru toate persoanele care sosesc pe teritoriul Scotiei

Toti calatorii care ajung in Scotia vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata, timp de 14 zile, dupa cum a anuntat chiar premierul scoatian Nicola Sturgeon, mentionand faptul ca actualele m.

Romanii isi pun viata in pericol cand fac asta: greselile fatale care trebuie evitate urgent

De mai bine de un an de zile ne confruntam cu cea mai mare pandemie a vremurilor noastre. Fiecare dintre noi care a inteles pericolul real al virusului a incercat sa se fereasca si sa se.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Andy Jassy, noul CEO Amazon

Jeff Bezos renunta la functia de sef Amazon la sfarsitul acestui an si preda fraiele unui director al companiei pe care putini oameni il vor recunoaste. Cu toate acestea, Andy Jassy, in varsta de 53.

Suedia, masuri mai stricte la intrarea in tara. Formalitatea pe care trebuie sa o indeplineasca calatorii straini

Suedia impune masuri mai stricte de intrare pe teritoriu. Strainii care vor sa intre in aceasta tara, incepand de sambata, 6 februarie, vor fi obligati safaca dovada unui test negativ la.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )