Libnet.ro
UNICEF

17:15

Persoanele programate la vaccinare pentru prima doza, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna

Adevărul Adevărul,
Persoanele programate la vaccinare pentru prima doza, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna

Persoanele programate la vaccinare pentru doza I, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna si vor efectua rapelul la 28 de zile, in conformitate cu indicatiile producatorului acestui tip de vaccin, a anuntat vineri Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19. continuă pe Adevărul

Persoanele care trebuie sa fie vaccinate cu prima doza in perioada 4-16 februarie vor primi serul Moderna: Administrarea acestui tip de vaccin a inceput, joi, in Romania

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna a inceput sa fie administrat pe teritoriul Romaniei, iar persoanele programate pentru le fi administrata prima doza de ser in perioada 4-16 februarie vor primi vaccin.

Marea Britanie a vaccinat cu prima doza peste 10 milioane de persoane

Mai mult de 10 milioane de persoane au primit o prima doza de vaccin anti-COVID-19 in Marea Britanie, a anuntat miercuri ministrul sanatatii, Matt Hancock, transmite Reuters.

Decizie radicala la Dacia: productia a fost oprita. E pentru prima oara cand se intampla asa ceva

Productia a fost oprita la uzina Dacia din Mioveni din cauza unor probleme si e pentru prima data cand se intampla asa ceva din cauze care nu-s legate direct de criza sanitara si masurile.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Ministerul Sanatatii si Agentia Medicamentului vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea vaccinului Astra Zeneca

Aproape un milion de doze de vaccin - Pfizer si Moderna - au ajuns pana acum in Romania - 948. 149 de doze de la Pfizer si 36. 000 de la Moderna - a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. 544 de romani sunt programati in acest moment la vaccinare, iar dintre persoanele vaccinate cu prima doza, 79% sunt persoane vulnerabile - peste 65 de ani, bolnavi cronici, persoane cu handicap si rezidenti ai unor centre sociale. in ceea ce priveste al treilea vaccin impotriva COVID-19 aprobat oficial - Astra Zeneca - autoritatile din Romania vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea acestui vaccin.

NASA creeaza pentru prima data o pozitie de consilier pentru clima

NASA a anuntat miercuri ca va crea o noua functie de consilier pentru clima in cadrul acesteia, ca parte a obiectivelor stiintifice si de mediu ale noii administratii Biden pentru agentia spatiala americana, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )