Libnet.ro
UNICEF

16:15

Persoanele fara adapost din Vrancea, izolate pentru 15 zile in adaposturi ale Crucii Rosii

Hotnews Hotnews,
 Persoanele fara adapost din Vrancea, izolate pentru 15 zile in adaposturi ale Crucii Rosii

Persoanele fara adapost din judet vor fi izolate pentru o perioada de minimum 15 zile in centre ale Crucii Rosii Vrancea si vor primi sprijinul necesar pentru a trece peste aceasta perioada, potrivit unui comunicat de presa al organizatiei. continuă pe Hotnews

Oana Roman a ramas fara job. Din ce bani a ajuns sa traiasca acum vedeta

Dupa cum spune, Oara Roman nu este influencer, astfel ca nu traieste din bani castigati pe Instagram, ci din munca sa. Cum criza sanitara a inchis multe afaceri si a lasat oameni fara loc de munca, sectorul economic fiind grav afectat, printre persoanele zdruncinate de aceasta situatie se numara si fosta prezentatoare TV. A ramas .

Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula

Potrivit FT, armata rusa va trimite echipament si personal in Italia pentru a ajuta tara sa opreasca raspandirea noului coronavirus in teritoriu, Giuseppe Conte, premierul italian, i-a cerut ajutorul presedintelui rus, Vladimir Putin, in weekendul care a trecut. Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula Sambata .

Ultima ora! ONU cere eliberarea imediata a detinutilor din intreaga lume pentru a evita focarul produs de COVID-19

Inaltul Comisar al Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, a cerut ieri guvernelor sa ia masuri urgente pentru a proteja sanatatea si siguranta detinutilor, precum si a altor centre inchise, ca parte a eforturilor de a evita pandemia de coronavirus. inchisoarile risca sa devina focare de coronavirus Fosta presedinta din Chile a mentionat ca .

Romanii din carantina, mesaj pentru conationalii din Italia: Nu va fie frica sa veniti acasa. Va baga la hotel

Mai multe persoane din judetul Olt, care s-au intors miercuri seara din Italia, s-au filmat pe drumul spre carantina. Barbatii au filmat politistii care ii escortau si le-au transmis celor plecati peste hotare sa nu le fie frica sa se intoarca: Va baga la hotel.

BRAT: Sprijin din partea autoritatilor pentru editorii legitimi de presa scrisa si online, in contextul crizei generate de COVID-19

Starea de urgenta si masurile stabilite de autoritati in vederea stoparii epidemiei de COVID-19 au un impact negativ major asupra industriei legitime de presa din Romania, in special in cazul presei scrise si a mediului online legitim, auditat, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )