Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romanii din carantina, mesaj pentru conationalii din Italia: Nu va fie frica sa veniti acasa. Va baga la hotel

Antena3 Antena3,
Romanii din carantina, mesaj pentru conationalii din Italia: Nu va fie frica sa veniti acasa. Va baga la hotel

Mai multe persoane din judetul Olt, care s-au intors miercuri seara din Italia, s-au filmat pe drumul spre carantina. Barbatii au filmat politistii care ii escortau si le-au transmis celor plecati peste hotare sa nu le fie frica sa se intoarca: Va baga la hotel. continuă pe Antena3

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Mesaj emotionant postat de Andra pe pagina sa de Instagram. indragita artista a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care ii indeamna sa ramana in case, pentru a-i proteja pe cei dragi. Postarea sa a strans aproape 100 de mii de aprecieri si sute de mesaje de la fani. Andra: Fiti puternici, dragii mei. Pentru .

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin .

Gabriela Cristea, mesaj pentru mama adoptiva, chiar de ziua ei. Sute de reactii din partea fanilor

Vedeta a postat recent un mesaj pentru Paula, cu ocazia zilei sale de nastere. Aceasta a avut grija de ea inca de cand era mica, a rasfatat-o si a introdus-o in televiziune. Gabriela Cristea, mesaj pentru mama adoptiva Vedeta a transmis un mesaj pentru mama ei adoptiva, pe care o indrageste de atata timp. Pe .

Fostul prezentator Exatlon, Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica lui. Cum arata Maya FOTO

Cosmin Cernat, cunoscut de cei mai multi pentru rolul important pe care l-a avut in cadrul show-ului Exatlon, a postat o poza cu fiica sa. Acesta ofera rar fanilor imagini din viata sa personala. Ce mesaj i-a scris micutei si cum arata ea? Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica sa Cosmin Cernat este una dintre persoanele .

Predoiu, mesaj pentru cei care incalca ordonantele militare: Fie respecta legea, fie o vor simti Procurorii sa aiba toleranta zero fata de infractori

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, le cere procurorilor sa se concentreze pe infractiunile care pun in pericol sanatatea si siguranta cetatenilor, in contextul pandemiei de coronavirus. El spune ca cei care incalca masurile luate in perioada in care Romania se afla in stare de urgenta fie respecta legea, fie o vor simti.

Primarul Robu vrea insemnare cu tus pe mana a persoanelor din carantina sau izolate

Primarul Municipiului Timisoara, Nicolae Robu propune ca persoanele care se afla in izolare sau in caratina sa fie insemnate cu tus.

Ce a patit barbatul din Piatra Neamt care a fugit din carantina sa-si bata soacra. intamplarea a devenit virala

Un barbat din Piatra Neamt a parasit centrul de carantina unde se afla pentru a-si bate soacra. Ce se intampla acum cu el si cum va plati pentru gestul sau? Piatra Neamt: Ce a patit barbatul care a incalcat carantina pentru a-si bate soacra? Caz socant in Piatra Neamt! Un barbat aflat in centru de .

Tanara fugita din carantina la Buzau, gasita de jandarmi in bratele iubitului: M-au tinut trei zile, am iesit pe poarta

O tanara de 20 de ani nu a mai rezistat de dorul iubitului si a fugit din Spitalul de boli infectioase din Buzau, unde se afla in carantina din cauza coronavirus. Autoritatile au intrat in alerta la scurt timp, iar tanara a fost gasita in locul unde sta iubitul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )