Libnet.ro
UNICEF

16:15

Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti isi pot verifica pe internet situatia fiscala

Antena3 Antena3,
Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti isi pot verifica pe internet situatia fiscala

Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti si Ilfov isi pot verifica electronic propria situatie fiscala, incepand de marti, dupa ce Fiscul a extins programul Spatiul Privat Virtual, lansat la 15. continuă pe Antena3

Contribuabilii persoane fizice din 18 judete si din Bucuresti au acces la Spatiul Privat Virtual

Spatiul Privat Virtual, aplicatie prin care contribuabilii pot comunica online cu administratia fiscala, a fost extinsa astazi si va fi, de acum, disponibila, pentru contribuabilii persoanele fizice cu domiciliul fiscal in Capitala si alte 18 judete, arata un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Contribuabilii din 17 de judete isi pot consulta online situatia fiscala

Persoanele fizice din alte 17 judete, pe langa Bucuresti si Ilfov, isi pot verifica electronic propria situatie fiscala de marti, dupa ce Fiscul a extins programul Spatiul Privat Virtual, lansat la 15 septembrie, acesta urmand sa fie disponibil la nivel national de anul viitor.

Fiscul extinde serviciul de verificare online a situatiei fiscale in alte 17 judete

Persoanele fizice din alte 17 judete, pe langa Bucuresti si Ilfov, isi pot verifica electronic propria situatie fiscala de marti, dupa ce Fiscul a extins programul Spatiul Privat Virtual, lansat la 15 septembrie, acesta urmand sa fie disponibil la.

UPDATE Cod galben de ninsoare, ploaie, vant si polei in Bucuresti si 17 judete

Zece judete din sudul si sud-vestul tarii vor fi, incepand de duminica seara, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei. De luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde se va depune un strat de zapada de 10-15 centimetri.

Bugetarii din invatamant ale caror salarii au fost taiate in 2010 isi pot primi banii inapoi

Bugetarii din invatamant ale caror salarii au fost taiate cu 25 la suta in 2010, de catre Guvernul Boc, isi pot primi banii inapoi. Ministerul Finantelor a publicat pe site proiectul unei ordonante de.

Drumurile nationale din 10 judete, afectate de zapada. Vezi unde se circula cu greutate

Circulatia pe drumurile nationale din judetele Valcea, Dolj, Olt, Gorj, Caras-Severin, Harghita, Covasna, Braila, Ialomita si Tulcea se desfasoara cu dificultate, din cauza zapezii, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana, citat de Mediafax.

Circulatie ingreunata pe drumuri nationale din 10 judete

Circulatia rutiera este ingreunata, marti, pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Dolj, Olt, Gorj, Caras-Severin, Harghita, Covasna, Braila, Ialomita si Tulcea, din cauza zapezii, care pe unele portiuni de drum masoara doi-trei centimetri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )