Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE Cod galben de ninsoare, ploaie, vant si polei in Bucuresti si 17 judete

România Liberă România Liberă,
UPDATE Cod galben de ninsoare, ploaie, vant si polei in Bucuresti si 17 judete

Zece judete din sudul si sud-vestul tarii vor fi, incepand de duminica seara, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei. De luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde se va depune un strat de zapada de 10-15 centimetri. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cod galben de POLEI in opt judete

Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) informeaza ca opt judete se afla, sambata, sub avertizare cod galben de polei.

Cod galben de ninsori, ploi, polei si vant, in Bucuresti si 27 de judete

Zece judete din sudul si sud-vestul tarii vor fi, de duminica seara, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei, iar de luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde va ninge si se.

Cod galben de precipitatii mixte, ceata si polei in judete din centrul si sud-estul tarii, pana la 23,00

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte, ceata si polei, valabile pana la ora 23,00, in mai multe judete din centrul si sud-estul tarii, anunta Agerpres.

Cod galben de ninsori, vant si polei in aproape toata tara, pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata doua avertizari cod galben de precipitatii mixte, polei, intensificari ale vantului si ninsori, ce vor cuprinde aproape toata tara, incepand de duminica la ora 22. 00, pana marti la ora 22.

Cod galben de ninsori, ploi, polei si vant, in Bucuresti si 27 de judete. Ce zone sunt afectate de precipitatiile mixte

Zece judete din sudul si sud-vestul tarii vor fi, de duminica seara, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei, iar de luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde va ninge si se va depune un strat de zapada de 10-15 centimetri.

Meteorologii au facut anuntul in urma cu putin timp: incep NINSORILE. Pentru 7 judete este COD GALBEN de POLEI

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ploi si polei valabile in orele urmatoare in municipiul Bucuresti si in judetele Olt, Dolj,.

COD GALBEN de precipitatii mixte, ceata si polei in judete din centrul si sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, noi atentionari nowcasting COD GALBEN de precipitatii mixte, ceata si polei, valabile pana la ora 23. 00, in mai multe judete din centrul si.

Cod galben de precipitatii mixte ce depun polei in judetele Sibiu, Mures si Alba

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de precipitatii mixte pentru judetele Sibiu, Mures si Alba, potrivit Adminsitratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 10:00.

Cod galben de polei in sase judete. in Bucuresti a plouat cu gheata

Este cod galben de polei in sase judete. Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizarea pentru Brasov, Harghita, Covasna, Dolj, Olt si Valcea. Totodata, meteorologii anunta ninsori in zona.

Cod galben de polei si ninsori in judetul Olt. Avertismente ale politistilor pentru soferi

Urmeaza un inceput de saptamana dificil in judetul Olt, pentru care Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat cod galben de polei si ninsori de duminica seara si pana marti seara. Mai precis, Oltul se numara printre zece judete din tara plasate sub avertizarea unui cod galben de precipitatii mixte si polei. Politistii olteni recomanda conducatorilor de autovehicule sa conduca deosebit de prudent, cu viteza adaptata conditiilor meteo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )