Libnet.ro
UNICEF

01:05

O perspectiva interesanta - De ce vanzarile auto din Europa nu-si vor reveni nici dupa terminarea crizei

Hotnews Hotnews,
 O perspectiva interesanta - De ce vanzarile auto din Europa nu-si vor reveni nici dupa terminarea crizei

Piata auto europeana este in al saselea an consecutiv de scadere, insa nici cand criza economica se va termina, vanzarile de masini noi nu isi vor reveni, arata o analiza The Wall Street Journal. Europenii merg tot mai putin cu masina, nu o mai considera un simbol atat de important de statut, iar imbatranirea populatiei inseamna mai putini potentiali clienti pentru masinile noi, sustine publicatia. Intra in articol pentru a vedea o perspectiva interesanta, nu foarte optimista, insa cu mari sanse de implinire. continuă pe Hotnews

EY Romania: Piata auto din tara noastra, importanta in contextul pietei auto europene

Tara noastra continua sa aiba cea mai mica densitate a parcului auto din Uniunea Europeana UE), sub jumatate din media europeana, piata auto detinand un mare potential de dezvoltare in contextul pietei auto europene, declara Ariadna Oslobeanu, Senior Manager EY Romania, conform unui comunicat de presa.

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

Bancile grecesti, obligate sa nu isi mai finanteze subsidiarele din Europa de Sud-Est

Comisia Europeana a cerut bancilor grecesti sa nu transfere fonduri ca sa isi intareasca subsidiarele din regiune, institutiile de credit elene fiind nevoite sa isi limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est.

Comisia Europeana cere bancilor din Grecia sa opreasca finantarea catre subsidiarele din Europa de Sud-Est

Bancile din Grecia vor fi nevoite sa-si limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est, dupa ce Comisia Europeana a cerut institutiilor de credit sa se angajeze ca nu vor transfera fonduri cu scopul de a-si intari subsidiarele din regiune, au declarat surse apropiate dosarului pentru ziarul Kathimerini, preluat de Mediafax.

CE solicita bancilor din Grecia sa opreasca finantarea catre subsidiarele din Europa de Sud-Est

Bancile din Grecia vor fi nevoite sa-si limiteze operatiunile din Europa de Sud-Est, dupa ce Comisia Europeana a cerut institutiilor de credit sa se angajeze ca nu vor transfera fonduri cu scopul de a-si intari subsidiarele din regiune, au declarat surse apropiate situatiei, transmite Kathimerini.

Scaderi pe bursele din Europa

Actiunile de pe pietele europene au scazut vineri, pe fondul declinului obligatiunilor de stat italiene, in cadrul unei licitatii, respectiv al temerilor legate de rezultatul negocierilor din Congresul SUA in privinta bugetului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )