Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pescari din Marea Britanie, furiosi pe romnii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati - The Sun

Hotnews Hotnews,
 Pescari din Marea Britanie, furiosi pe romnii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati - The Sun

Un grup de romani fura crapi din iazuri pescuind ilegal in Marea Britanie si se lauda cu pestii in postari pe Facebook, au afirmat pescari britanici furiosi, relateaza The Sun, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Pescarii englezi, REVOLTATI pe romanii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati

Un grup de romani a declansat revolta in randul pescarilor englez, dupa ce au furat crapi din iazuri in Marea Britanie si s-au laudat cu pestii in postari pe Facebook. Pescarii, de la Royal Forest of.

Profit.ro: Gazele romnesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei / ExxonMobil a ncheiat un parteneriat strategic cu Budapesta

Gazele naturale extrase din perimetrul offshore Neptun Deep din Marea Neagra, concesionat de consortiul ExxonMobil-OMV Petrom si operat de gigantul petrolier american, gaze din care o parte vor fi livrate in Ungaria, ar putea asigura din 2022 jumatate din necesarul de consum al tarii vecine, cifrat in prezent la 10 miliarde de metri cubi pe an, a anuntat ministrul pentru Afaceri Externe si Comert de la Budapesta, Peter Szijjarto, citat de profit. ro.

Pirateria din transportul de persoane. Cum si risca viata romnii care pleaca la munca n Vest

Mii de romani pleaca in occident, la munca sau la rude, folosind curse ocazionale facute la mica intelegere de soferi neautorizati, care nu au masini verificate.

Ministrul ungar de externe: Gazele romnesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei

Gazele naturale extrase din ar putea asigura din 2022 jumatate din necesarul de consum al Ungariei, care este in prezent circa 10 miliarde de metri cubi pe an, a declarat recent ministrul pentru Afaceri Externe si Comert de la Budapesta, Peter Szijjarto, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe din Ungaria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )