Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pesta porcina africana, confirmata la o mare ferma din Braila. Toti cei 35.000 de porci vor fi sacrificati

B1 B1,
Pesta porcina africana, confirmata la o mare ferma din Braila. Toti cei 35.000 de porci vor fi sacrificati

In ferma lui Gheorghe Caruz din Tichilesti, judetul Braila, a fost confirmat un focar de pesta porcina africana. Ferma are in acest moment 35. 000 de porci. Toti vor fi sacrificati, informeaza. continuă pe B1

Pesta porcina africana se extinde: a ajuns la ferma de la Tichilesti, Braila. Vor fi ucisi 35.000 de porci

Aproximativ 35. 000 de porci din ferma de la Tichilesti, judetul Braila, vor fi ucisi intrucat acolo s-a confirma existenta pestei porcine africane, operatiunea incepand vineri. Reprezentantii DSVSA Braila anunta ca se fac teste pentru ca exista suspiciunea ca virusul este prezent si in ferma de la Gropeni, a doua ca marime din Europa.

Pesta porcina africana a ajuns la Braila

Pesta porcina africana a intrat in municipiul Braila. A fost depistata in municipiu, mai exact intr-o curte situata pe Sos. Ramnicu Sarat, vizavi de Oborul Brailei, unde proprietarul crestea cinci porci. La.

Reguli stricte pentru vanatorii buzoieni, dupa aparitia unor focare de pesta porcina africana in jurul Buzaului

Porcii mistreti de pe fondurile de vanatoare vor fi inventariati, iar efectivele vor fi transmise Directiei Sanitar-Veterinare. Asta au decis membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul Planului de masuri pentru prevenirea aparitiei unor focare de pesta porcina africana pe teritoriul judetului Buzau.

DSV supravegheaza o ferma din Buzau cu punct de lucru in Braila, afectat de pesta porcina africana

Autoritatile sanitar-veterinare din Buzau monitorizeaza continuu un operator economic care detine o ferma in judet, dar si o exploatatie de crestere a porcilor in Braila. Ferma acestuia din judetul invecinat a fost afectata de virusul pestei porcine africane, motiv de ingrijorare pentru inspectorii Directiei Sanitar Veterinare Buzau.

Pesta porcina africana s-a mutat la oras. Porc ucis de teribila boala contagioasa intr-o gospodarie din municipiul Braila

Veterinarii au confirmat ca porcul mort intr-o gospodarie din cartierul Obor din municipiul Braila era infectat cu virusul pestei porcine africane. Ei au dispus uciderea preventiva a celorlalti porci din gospodarie, insa masura exterminarii tuturor porcilor din oras oficial, ar exista 150 de capete, in gospodarii de la periferie) nu va fi aplicata.

Focar de pesta porcina africana descoperit in orasul Braila: Mai multe animale au fost eutanasiate

Virusul pestei porcine africane a fost depistat si in orasul Braila, la un proprietar care crestea cinci porci, informeaza obiectivbr. ro. Acesta a anuntat autoritatile la sfarsitul saptamanii.

Un nou focar de pesta porcina africana: Mai multe animale au fost eutanasiate

Virusul pestei porcine africane a fost depistat si in orasul Braila, la un proprietar care crestea cinci porci, informeaza obiectivbr. ro. Acesta a anuntat autoritatile la sfarsitul saptamanii.

Braila: Suspiciune de pesta porcina la a doua ferma ca marime din Europa. 180.000 de porci ar putea fi sacrificati in urmatoarea perioada

A doua ferma ca marime din Europa, SC TEBU Consult, unde exista aproximativ 140. 000 de porci, este suspecta ca ar fi contaminata cu virusul pestei porcine africane, a declarat directorul DSV Braila, Gicu.

Harta zonelor afectate de pesta porcina africana: Virusul a fost depistat in 30 de judete(FOTO)

Guvernul i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis convocarea in regim de urgenta a unei sedinte CSAT pe tema rectificarii bugetare. Sub acest pretext, scriu jurnalistii de la Libertatea, se vrea declararea.

Pesta porcina, confirmata ntr-o ferma din Braila. Aproximativ 35.000 de animale vor fi eutanasiate

Pesta porcina africana a fost confirmata, joi, la una dintre cele mai mari ferme de porci din Braila, la Tichilesti, unde sunt aproximativ 35. 000 de animale ce vor fi eutanasiate, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )