Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pesta porcina a ajuns la Balc, lnga domeniul de vnatoare al lui Ion Tiriac

Hotnews Hotnews,
 Pesta porcina a ajuns la Balc, lnga domeniul de vnatoare al lui Ion Tiriac

Pesta porcina africana a fost confirmata la mistretii dintr-un fond de vanatoare din comuna Balc din judetul Bihor, in vecinatatea domeniului detinut de Ion Tiriac, unde an de an fostul tenismen a organizat faimoasele partide de vanatoare la care participau oameni de afaceri cu averi impresionante. continuă pe Hotnews

Pesta porcina a ajuns la un fond de vanatoare de langa domeniul lui Tiriac de la Balc. in Bihor sunt peste 50 de focare

Doua noi focare de pesta porcina au fost descoperite in Bihor, unul fiind in satul Silindru, din comuna Simian, iar altul la porcii mistreti din fondul de vanatoare Fagu, langa domeniul lui Ion Tiriac din comuna Balc.

Focar de pesta porcina, confirmat la o ferma din Dmbovita

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in judetul Dambovita, la o ferma din comuna Selaru, unde 11 animale au fost gasite moarte. Sambata dimineata, zeci de suine vor fi eutanasiate. Acesta este al doilea focar de pesta porcina africana confirmat in judet.

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in Romania

Autoritatile au confirmat un nou focar de pesta porcina, intr-o comuna din Dambovita. Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la o exploatatie comerciala din satul Fierbinti, judetul.

Pesta porcina continua sa se extinda! Focar confirmat in satul Fierbinti din Dambovita

Pesta porcina africana a fost confirmata la o exploatatie comerciala de tip A din satul Fierbinti, judetul Dambovita. Ca urmare, Centrul local de combatere a bolilor din judetul Dambovita s-a intrunit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )