Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pesta porcina a dus la SCUMPIREA carnii de porc. Preturi cu 15% mai mari!

B1 B1,
Pesta porcina a dus la SCUMPIREA carnii de porc. Preturi cu 15% mai mari!

Pretul carnii de porc la poarta fermei urca spre pragul de 2 euro kilogramul, urmare a problemele locale cauzate de pesta porcina si in acord cu trendul din Europa, care a produs mai putin, dar a exportat mai. continuă pe B1

Pesta porcina africana se extinde rapid in Mehedinti

Autoritatile din Mehedinti sunt in alerta. Dupa ce a fost confirmat un focar de pesta porcina la Garla Mare, a izbucnit un alt focar intr-o alta localitate din Mehedinti.

ANSVSA, precizari de ultima ora despre pesta porcina! Aproape 450.000 de animale au fost sacrificate. Numarul focarelor a explodat

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta in 316 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 1108 de focare,anunta ANSVSA. in total au fost eliminati 449. 452 de porci afectati de boala.

Pesta porcina, la cateva focare de apogeu

Exista un numar de 1. 108 focare de pesta porcina africana in Romania, la aceasta data, aproape de apogeul de la inceputul acestui an, cand a fost atins numarul de 1. 153 de focare.

ANSVSA: Pesta porcina africana este prezenta in 316 localitati din 25 de judete

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 316 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 1108 de focare dintre care 11 focare in exploatatii comerciale si 5 focare in exploatatii de tip A). in alte 4 judete exista doar cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 449. 452 de porci afectati de boala si exista 2. 046 de cazuri la mistreti, anunta ANSVSA.

ANSVSA: Pesta porcina africana este prezenta in 316 localitati din 25 de judete

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 316 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 1108 de focare dintre care 11 focare in exploatatii comerciale si cinci focare in exploatatii de tip A). in alte patru judete exista cazuri doar la mistreti. in total au fost eliminati 449. 452 de porci afectati de boala si exista 2. 046 de cazuri la mistreti, anunta ANSVSA.

Pesta porcina a explodat in Ialomita, cu 18 focare active. Unde este cel mai mare pericol

Dupa ce, la jumatatea lunii iulie, pesta porcina a explodat din nou in judetul Ialomita, pe zi ce trece tot mai multe localitati sunt cuprinse de boala.

O familie din municipiul Targu Jiu, aflata in zona unui focar de pesta porcina, a lasat un biletel pe poarta casei pentru autoritatile venite sa extermine porcii

Idee inedita avuta de o familie dinmunicipiul Targu Jiu, aflata in zona unui focar de pesta porcina. Oamenii au lasat un biletel pe poarta casei pentru autoritatile venite sa extermine.

Demers pentru acordarea despagubirilor pentru pesta porcina

Deputatii europeni Siegfried Muresan, Mircea Hava membri in Comisia pentru bugete a Parlamentului European), Daniel Buda si Dan Motreanu membri in Comisia pentru agricultura si dezvoltare rurala a Parlamentului European) au depus, ieri, trei amendamente la Proiectul de buget al Uniunii Europene UE) pentru anul 2020 prin care solicita alocarea, in total, a 80 milioane de euro pentru despagubirea fermierilor din statele membre afectati de pesta porcina africana, inclusiv fermierii din Romania.

Mesajul cu care au fost intampinati reprezentantii institutiilor veniti sa extermine porcii intr-o zona unde este focar de pesta porcina africana

O familie din municipiul Targu Jiu aflata in zona unui focar de pesta porcina a lasat un biletel pe poarta casei pentru autoritatile venite sa extermine porcii: Ce cautati se afla in lazi frigorifice.

Dorin Cojocaru, medic veterinar: Panza freatica a mustit de la ploi si a infectat cu pesta porcina

Aparent fara nici o explicatie logica, dupa sacrificarile in masa de anul trecut, pesta porcina afri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )