Libnet.ro
UNICEF

21:15

Peste 1,3 milioane de persoane au fost vaccinate in Marea Britanie, unde s-a inregistrat si un nou record de infectari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 1,3 milioane de persoane au fost vaccinate in Marea Britanie, unde s-a inregistrat si un nou record de infectari

Peste 1,3 milioane de persoane au fost deja vaccinate impotriva COVID-19 in Regatul Unit, a anuntat premierul Boris Johnson ieri, in ziua in care aceasta tara a intrat intr-un nou lockdown si a atins un nou record zilnic de infectari, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Seful campaniei de vaccinare, despre situatia de la Gaesti: Important este ca acele persoane au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile reprezinta un management defectuos

Am luat si noi la cunostinta de situatia de la spitalul din Gaesti si pot sa va spun urmatoarele lucruri: faptul ca au fost vaccinate astazi persoane care nu apartin etapei 1 nu este o tragedie. Pana la urma important este ca au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile si anume beneficiarii vaccinurilor sa fie cei din etapa 1, asa cum prevede strategia, pentru ca nu intamplator aceasta etapizare a fost facuta tocmai pentru a echilibra disponibilitatea reala a vaccinurilor cu persoanele care au cea mai mare nevoie sa fie vaccinate in aceasta perioada, acest aspect urmeaza sa fie verificat. Din acest punct de vedere vorbim local de un management defectuos, a spus marti presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 CNCAV), Valeriu Gheorghita, intr-o conferinta de presa.

Aproape 17.000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Peste 58.000 de romani au fost imunizati

In ultimele 24 de aure, alte16. 945 de persoane au fost vaccinate pentru COVID-19. Astfel ca numarul persoanelor care au primit prima doza de vaccin COVID-19 a ajuns la58. Numar de reactii.

Un numar de 11.912 persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Au fost inregistrate zece reactii adverse comune si minore

Un numar de 11. 912 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania, numarul total al celor imunizati ajungand astfel la 25. 508, potrivit Comitetului National de coordonare a activitatilor privind va.

Alte 354 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, duminica seara, ca alte 354 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore, precizand ca programarile din aceasta zi au vizat angajatii aflati in tura sau garda.

Cate persoane au fost vaccinate in prima zi de vaccinare in Olt. Nu au fost inregistrate reactii adverse

Vaccinarea cadrelor medicale a debutat luni, 4 ianuarie 2020, primii programati fiind angajatii din spitale. Cati s-au prezentat.

RUSIA: Au fost vaccinate peste un 1 milion de persoane

Rusia a vaccinat peste 1 milion de persoane impotriva noului coronavirus, a declarat directorul institutului moscovit care a produs acest vaccin, conform DPA.

Bilantul romanilor vaccinati pentru COVID-19 a ajuns a depasit 41.000. Peste 16.000 de persoane imunizate in ultimele 24 de ore

Peste 16. 000 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul total alromanilor vaccinati pentru COVID-19 a ajuns a depasit 41. De asemenea, in cazul celor care au primit.

CORONAVIRUS |354 de persoane au fost vaccinate in Romania in ultimele 24 de ore: Este vorba despre personalul medical aflat in ture sau servicii de garda

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca in ultimele 24 de ore au fost vaccinare 354 de persoane pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre.

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor, scrie agentia de presa PAP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )