Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 100 de calatori, blocati in Gara Suncuius din judetul Bihor

România Liberă România Liberă,
Peste 100 de calatori, blocati in Gara Suncuius din judetul Bihor

Peste o suta de calatori sunt blocati, duminica seara, in Gara Suncuius din judetul Bihor, dupa ce firma care trebuia sa le asigure transbordarea cu autobuze de la trenul accelerat Oradea Cluj-Napoca a trimis doar un autocar cu circa 40 de locuri, transmite corespondentul Mediafax. continuă pe România Liberă

Peste 150 de calatori, blocati in Gara Suncuius. Autocarele nu au venit sa-i preia, iar la firma de transport nu raspunde nimeni

Peste 150 de calatori sunt blocati in gara din Suncuius. Acestia au circulat pe ruta Oradea-Cluj Napoca, iar din cauza lucrarilor care se executa la linia ferata din tunel au fost nevoiti sa se dea jos din tren, urmand ca pana la statia din Poieni sa fie transportati cu autocarul. Ei asteapta autocarul de ore bune, in timp ce la numarul de telefon nu raspunde nimeni.

Peste 150 de calatori, blocati intr-o gara. Autocarele nu au venit sa-i preia

Peste 150 de calatori sunt blocati in gara din Suncuius. Acestia au circulat pe ruta Oradea-Cluj Napoca, iar din cauza lucrarilor care se executa la linia ferata din tunel au fost nevoiti sa se dea jos.

Peste 100 de mii de localitati nu au curent electric, spune ministrul Energiei

Infrastructura de transport, cea de energie electrica si cea de gaze reprezinta un pachet minimal pentru o dezvoltare durabila si sustenabila la nivel national, in conditiile in care, in Romania, inca exista peste 100. 000 de localitati care nu detin aceste utilitati, a declarat joi ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in cadrul Bucharest Forum / Keystone Projects, organizat de Institutul Aspen Romania, scrie Agerpres.

Ministrul energiei: Romania are peste 100.000 de gospodarii neelectrificate

In Romania, inca exista peste 100. 000 de localitati n. red. gospodarii) neelectrificate, care nu sunt conectate la retele de gaze naturale si care nu detin propria infrastructura de transport, a declarat joi ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in cadrul Bucharest Forum/Keystone Projects, organizat de Institutul Aspen Romania. Avem nevoie sa construim infrastructura de la zero in zonele in care nu exista . )Avem nevoie sa modificam si sa modernizam infrastructura existenta. , a precizat Grigorescu. Acesta a mai spus ca modernizand infrastructura, s-ar putea face o tranzitie de la incalzirea pe baza de gaze la cea pe bazata pe energia electrica.

Un incendiu violent de vegetatie a izbucnit intr-o localitate din judetul Dej: Aproapre 500 de metri patrati de teren, cuprinsi de foc (VIDEO)

Un incendiu violent de vegetatie a izbucnit intr-o localitate din judetul Dej. Flacarile s-au extins rapid pe o suprafata mare din cauza vantului puternic. Pompierii au intervenit cu o autospeciala.

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie, are o avere de peste 100 de milioane de euro, doar in 2015

Chiar daca s-a retras din activitatea profesionista, Michael Jordan, unul dintre cei mai buni baschetbalisti ai lumii, ramane cel mai bine platit sportiv retras din activitate. Cifrele stau marturie, in conditiile in care doar in 2015 Jordan a adunat fabuloasa suma de 110 milioane de dolari 98 de milioane de euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )