Libnet.ro
UNICEF

23:45

Peste 100 de persoane protesteaza din nou in Piata Victoriei impotriva masurilor luate de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 100 de persoane protesteaza din nou in Piata Victoriei impotriva masurilor luate de Guvern

Peste 100 de persoane protesteaza, sambata, in Piata Victoriei, fata de masurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19, pentru a doua zi. continuă pe Ziarul Bursa

NEWS ALERT. Peste 100 de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Peste 100 de persoane protesteaza, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti fata de masurile adoptat.

Nou protest in Piata Victoriei. Ce nemultumiri au cei adunati in fata Guvernului

Peste 100 de persoane au protestat in fata Guvernului, pentru a doua zi consecutiv, desi este stare de alerta si Consiliul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca adunarile publice nu pot avea loc, ca masura de prevenire a raspandirii COVID-19, potrivit Digi24.

FOTO VIDEO Protest in Bucuresti, in prima zi de relaxare. Peste 100 de persoane au cerut dovezi cu privire la existenta pandemiei. Reactia jandarmilor

Peste o suta de persoane au protestat, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti, reclamand incalcarea legii prin instituirea starii de urgenta. Protestatarii nu au purtat masti de protectie, au pancarte cu mesaje impotriva autoritatilor si au cerut dovezi cu privire la existenta pandemiei de coronavirus.

VIDEO Protest in Piata Victoriei, sustinut de antivaccinisti si persoane promovate intens de propaganda rusa - UPDATE

Peste 100 de persoane s-au adunat vineri seara in Piata Victoriei pentru a protesta. Scopul protestului nu este clar, insa a fost promovat intens pe Facebook de pagina Frontul Civic Unit, care militeaza pentru imunizare naturala, si de mai multi oameni care se declara impotriva vaccinurilor. De asemenea, protestul este sutinut de persoane promovate intens de propaganda rusa. 19:30 A fost si protestatarul Marian Morosanu, cunoscut sub numele de Ceausescu, insa a fost extras din multime de jandarmi. 19:15 Sunt circa 300 de persoane in Piata Victoriei. 19:05 Adunarea publica este ilegala, insa Jandarmeria incearca gestionarea situatiei fara a avea incidente, potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob18:50 Un protest asemanator a avut loc in urma cu o zi, in Bulgaria, la initiativa unui partid pro-rus.

VIDEO Protest in Piata Victoriei, sustinut de antivaccinisti si persoane promovate intens de propaganda rusa - UPDATE

Peste 100 de persoane s-au adunat vineri seara in Piata Victoriei pentru a protesta. Scopul protestului nu este clar, insa a fost promovat intens pe Facebook de pagina Frontul Civic Unit, care militeaza pentru imunizare naturala, si de mai multi oameni care se declara impotriva vaccinurilor. De asemenea, protestul este sutinut de persoane promovate intens de propaganda rusa. Protestatarii spun ca se vor reintoarce sambata pentru o noua adunare in Piata Victoriei.

Protest in Piata Victoriei: O noua zi, putine persoane

Cateva zeci de persoane s-au adunat sambata in Piata Victoriei pentru a doua zi de protest. Participantii sunt cam aceiasi care au fost si cu o zi in urma: antivaccinisti si persoane promovate de propaganda rusa. in piata s-a dus si Viorel Catarama, care in urma cu cateva zile s-a imbratisat cu mai multi oameni, straduindu-se sa se infecteze cu coronavirus. Vineri seara au fost circa 200-300 de persoane.

Protest in Piata Victoriei impotriva Guvernului, a restrictiilor si a presei din Romania

Sute de oameni s-au adunat, pentru a doua zi, in Piata Victoriei, pentru a participa la un protest impotriva Guvernului si a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Prof. Alexandru Rafila, despre protestul din Piata Victoriei: Sunt oameni care nu accepta realitatea

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus,referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista.

Rafila, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei cred ca coronavirusul nu exista E o lipsa a acceptarii realitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea, despre protestul din Piata Victoriei:Am facut cu totii sacrificii. Se pare ca eforturile sunt zadarnicite

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologilor sunt ignorate, dupa ce mai multe persoane s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )