Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prof. Alexandru Rafila, despre protestul din Piata Victoriei: Sunt oameni care nu accepta realitatea

Antena3 Antena3,
Prof. Alexandru Rafila, despre protestul din Piata Victoriei: Sunt oameni care nu accepta realitatea

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus,referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista. continuă pe Antena3

Rafila, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei cred ca coronavirusul nu exista E o lipsa a acceptarii realitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista, relateaza Mediafax.

CTP, despre protestatarii din Piata Victoriei: Sunt inteligenti asimptomatici. isi bat joc de medici, de bolnavi, de morti

Oamenii care au protestat in Piata Victoriei in prima zi a starii de alerta sunt inteligenti asimptomatici, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Gabriela Firea, despre protestul din Piata Victoriei:Am facut cu totii sacrificii. Se pare ca eforturile sunt zadarnicite

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologilor sunt ignorate, dupa ce mai multe persoane s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta.

Raed Arafat critica protestul din Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, a declarat .

Prof. Alexandru Rafila demonteaza fake news-ul momentului

Prof. Alexandru Rafila a demontat joi, la Sinteza zilei, un fake news care a circulat recent pe internet.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare.

Firea, despre protestul din Capitala: Se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, vineri seara, dupa ce peste 100 de persoane s-au adunat pentru a protesta in Piata Victoriei, ea spunand ca se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite, iar recomandarile epidemiologice sunt ignorate.

Alexandru Rafila, despre cum vom lucra dupa 15 mai: Trebuie luate precautii. Nu putem elimina riscul de transmitere

Seful Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, spune ca este foarte important ca fiecare angajator sa ia masuri de distantare intre angajati, la locul de munca, iar oamenii sa poarte masca de protectie. Rafila apreciaza ca masurile luate de autoritati sunt importante, dar rezultatul real il da comportamentul individual si acolo trebuie sa ne mentinem echilibrul.

CTP, critici dure la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Nu o sa-i numesc prosti, ci inteligenti asimptomatici. isi bat joc de morti

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a criticat vineri, la Digi 24, pe protestatarii din Piata Victoriei in contextul primei zile a starii de alerta. Acesta i-a catalogat pe acestia ca fiind prosti, precizand ca isi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale in aceste doua luni, precum si ca isi bat joc de morti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )