Libnet.ro
UNICEF

10:15

Peste 100 de romani, blocati pe un aeroport din Italia dupa ce avionul s-a defectat

B1 B1,
Peste 100 de romani, blocati pe un aeroport din Italia dupa ce avionul s-a defectat

Romani umiliti pe un aeroport din Italia. Peste 160 de pasageri care urmau sa plece la Iasi din Bologna, au fost dati afara din aeroport dupa patru ore de asteptare, cand li s-a spurs ca nu mai exista nici o. continuă pe B1

A fost plasat in arest la domiciliu, dupa ce a vandut peste 100 de romani ca sclavi in Italia

Judecatorii l-au plasat in arest la domiciliu pe liderul uneia dintre cele mai periculoase retele internationale de traficanti de persoane. Titi Spanu, judecat alaturi de fratii sai, Iulian Spanu, Valentin Spanu si Cornel Spanu, racola persoane in special din mediu rural, pe care le preda apoi unor patroni italieni, care le exploatau prin munca in Peninsula.

Fotomodel din Italia, condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani

Michela Bartolotta este o tanara de 22 de ani din Italia, care a primit o pedeapsa de patru luni de inchisoare cu suspendare din cauza unei postari pe Facebook. Tanara a postat acum patru ani un mesaj dur la.

Pietele europene scad usor, pe fondul situatiei politice din Italia

Actiunile de pe pietele din Europa au scazut usor ieri, dupa ce doua partide populiste din Italia au informat ca au ajuns la un acord pentru formarea noului guvern, care va fi anuntat in zilele viitoare.

Prima reactie a directoarei liceului din Focsani, dupa imaginile compromitatoare in care aparea alaturi de un elev

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, a oferit o prima declaratie dupa ce in presa au aparut imagini intime cu ea si un elev de 19 ani. Viata mea intima si privata nu.

Un olandez de 77 de ani a fost retinut de politistii din Arad dupa ce si-ar fi abuzat sexual nepotul de cinci ani

Un cetatean olandez in varsta de 77 de ani a fost retinut, marti seara, de catre politistii din Alba, care il cerceteaza pentru viol, dupa ce barbatul si-ar fi abuzat sexual nepotelul in varsta de cinci ani. Cei doi se aflau in vacanta in Ocna Mures, iar politistii au primit informatii despre abuz si au inceput cercetarile, informeaza news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )