Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 1.000 de femei din vestul tarii vor fi testate gratuit pentru depistarea cancerului mamar

România Liberă România Liberă,
Peste 1.000 de femei din vestul tarii vor fi testate gratuit pentru depistarea cancerului mamar

Peste 1. 000 de femei din sate aflate in judete din vestul tarii vor beneficia de testari gratuite pe. continuă pe România Liberă

Ziua internationala a luptei impotriva cancerului la san: Romania nu are program national de screening, iar peste 3.000 de romance mor anual din cauza ca boala este descoperita prea tarziu

Peste 1. 000 de femei din mediul rural vor fi testate gratuit in urmatoarele doua luni pentru depistarea cancerului mamar. Caravana Nu am facut destul aduna, pentru al saselea an consecutiv, medici si studenti la Medicina care vor oferi consultatii in 14 sate din judetele Timis, Hunedoara, Arad, Satu Mare si Bihor. in Romania, cancerul mamar ucide anual peste 3. 000 de femei din cauza ca boala nu este descoperita la timp. in lipsa unui program national de screening pentru depistarea precoce a bolii, specialistii trag un semnal de alarma si le indeamna pe femei sa isi faca lunar o autoexaminare si, cel putin o data pe an, sa mearga la control la medicul specialist.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Miercuri, incepand cu ora 10, 00,va avea loc un nou exercitiu Miercurea Alarmelor. Sirenele din tara vor emite semnalul Alarma la dezastre, care presupune iminenta producerii unor.

Marian Cucsa va decide, alaturi de colegii exclusi din ALDE, daca vor merge la un alt partid

Deputatul Marian Cusca a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va stabili alaturi de ceilalti colegi exclusi, daca se vor indrepta catre un alt partid politic, in cazul in care ALDE va decide excluderea sa, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3062 seconds )