Libnet.ro
UNICEF

17:00

Peste 1.000 de magistrati ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze procedura de revocare a lui Lazar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 1.000 de magistrati ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze procedura de revocare a lui Lazar

Peste 1. 000 de magistrati sustin solicitarea adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de renuntare la procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, informeaza vineri Forumul Judecatorilor, citat de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 1000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general

Peste 1000 de magistrati semnat o petitie prin care ii cer Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general al.

Doua organizatii ale magistratilor ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor i-au transmis o scrisoare ministrului Justitiei in care solicita abandonarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar. Decizia ministrului pune in pericol parcursul Romaniei in UE si insasi existenta democratica a statului roman, se arata in scrisorile magistratilor.

Peste 1.000 de magistrati au semnat o petitie prin care ii cer ministrului Justitiei sa renunte la procedura de revocare a procurorului general

Peste 1. 000 de magistrati au semnat o petitie prin care ii cer ministrului Justitiei sa renunte la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Reamintim ca, joi, Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor au solicitat Ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a Procurorului General al Romaniei.

Forumul Judecatorilor ii cere lui Tudorel Toader sa abandoneze procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor au solicitat joi ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze procedura de revocare din functie.

Tudorel Toader, somat sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar: Se ignora standardele europene si numeroase principii internationale

Asociatiile Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare lui Augustin Lazar di.

Mizele atacului declansat de Tudorel Toader impotriva procurorului general Augustin Lazar

Calendarul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, declansata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, a pornit: CSM il va audia pe Lazar peste doua saptamani, pentru a formula un aviz consultativ, urmand ca decizia sa o ia seful statului. Toader, insa, a trimis deja propunerea la Palatul Cotroceni, alegand sa ignore si formal procedura.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Iohannis il apara pe procurorul general: Cum l-a amenintat pe Tudorel Toader

La mai putin de 24 de ore dupa ce Tudorel Toader a detaliat planul sau de a-l revoca din functie pe procurorul general, Iohannis a incercat sa-i ia apararea lui Augustin Lazar. Din pacate, are toate sansele sa fie nevoit sa-l demita. Confirmarea ordinului de demitere a lui Codruta Kovesi de catre presedintele Romaniei continua [] .

Ion Cristoiu: Situatia lui Tudorel Toader depinde de refuzul lui de a semna ordonanta de urgenta

Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre situatia care-l asteapta pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Situatia lui Tudorel Toader depinde de un lucru fundamental. de refuzul lui de a semn.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )