Libnet.ro
UNICEF

13:45

Peste 1.000 de severineni au sarbatorit Ziua de 24 ianuarie la Palatul Culturii Teodor Costescu

Adevărul Adevărul,
Peste 1.000 de severineni au sarbatorit Ziua de 24 ianuarie la Palatul Culturii Teodor Costescu

Asteptat cu multa bucurie si emotie, spectacolul folcloric extraordinar dedicat Unirii Principatelor Romane a reunit, miercuri seara, in sala mare de spectacole a Palatului Culturii Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin, peste 1. 000 de oameni. continuă pe Adevărul

Spectacol folcloric extraordinar, pe 24 ianuarie, la Palatul Culturii Teodor Costescu

Primaria municipiului Drobeta-Turnu Severin si Palatul Culturii Teodor Costescu organizeaza in seara de miercuri, 24 ianuarie a. c. , in sala mare a Palatului, la ora 19,00, un spectacol folcloric extraordinar dedicat Unirii Principatelor Romane.

Cum sarbatoreste Clujul ziua de 24 ianuarie

Ziua de 24 de ianuarie va fi sarbatorita la Cluj-napoca printr-un spectacol folcloric, iluminat arhitectural pe Catedrala Mitropolitana si un foc de artificii pe care administratia clujeana sustine ca va fi impresionant.

Mesajul lui Dan Negru, de 24 ianuarie: A cerut sa fie inmormantata in Moldova, dar pe ultimul drum, vagonul mortuar a luat foc

Mesajul lui Dan Negru i-a impresionat pe toti. in ziua in care romanii sarbatoresc Mica Unire, pe 24 ianuarie, realizatorul tv a scos la iveala amanunte mai putin stiute. Dincolo de.

Serban Sturdza, presedintele arhitectilor din Romania: Cladirea unde a fost parafata Unirea de la 24 Ianuarie 1859 sta sa se darame. Rusine!

Hotelul Concordia din Bucuresti, edificiul de patrimoniu care a gazduit momentul istoric de la 24 Ianuarie 1859, este in stare avansata de degradare. in tot acest timp, alesii Romaniei serbeaza cu mare fast Unirea Principatelor Romane, Moldova si Tara Romaneasca.

24 ianuarie in istorie: Romanii fac Mica Unire. Americanii construiesc primul computer Apple

La 24 ianuarie 1859 s-a realizat Mica unire, dintre Moldova si Tara Romaneasca. in 1946 s-a emis.

Prosecco si macarons in mall de ziua Micii Uniri. Care este programul mall-urilor pe 24 ianuarie?

Ziua in care este sarbatorita unirea Moldovei cu Tara Romaneasca din 1859 este sarbatoare legala in Romania. Pentru centrele comerciale, 24 ianuarie este o zi in care numarul vizitatorilor creste. Cum se pregatesc mall-urile pentru aceasta zi si care.

Oficiile postale, inchise pe 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Romane

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise in 24 ianuarie, la implinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, insa vor ramane deschise bancile din unele centre comerciale.

Programul special de vizitare a muzeelor pentru 24 ianuarie - Unirea Principatelor Romane

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste a anuntat programul special de vizitare, pentru ziua de 24 ianuarie 2018, cand este sarbatorita Unirea Principatelor Romane 24 ianuarie 1859).

HOROSCOP ZILNIC 24 IANUARIE. Zi perfecta pentru Scorpioni

Horoscop 24 ianuarie 2018. Berbec Urmeaza cateva zile marcate de un succes stralucitor si cu modificari de situatie importante. Nu faceti greseala sa adoptati o atitudine.

Programul complet al manifestarilor de la Iasi dedicate Unirii Principatelor Romane. Cine va fi prezent pe 24 ianuarie

Oficialii Primariei Iasi au anuntat luni, 22 ianuarie, programul acestei saptamani, cand se vor implini 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, dar si 10 ani de la infratirea municipiilor Iasi si Chisinau. Edilul Mihai Chirica a anuntat ca nu a primit confirmari de la nivel central pentru 24 ianuarie: Din partea Guvernului Romaniei nu am avut pe cine contacta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )