Libnet.ro
UNICEF

18:45

Peste 10.000 de firme din Romania cer 22 de masuri urgente pentru depasirea provocarilor aduse de criza Covid19

Adevărul Adevărul,
Peste 10.000 de firme din Romania cer 22 de masuri urgente pentru depasirea provocarilor aduse de criza Covid19

Peste 10. 000 de companii din Romania au semnat o petitie prin care solicita Guvernului si Parlamentului 22 de masuri care pot sustine mediul de afaceri. continuă pe Adevărul

Sute de companii din Romania cer Finantelor sa amane termenele de depunere a declaratiilor fiscale

AmCham Romania, organizatie care reuneste peste 450 de companii americane, multinationale si romanesti, solicita Ministerului Finantelor amanarea termenelor de depunere a raportarilor financiare si fiscale, pentru a reduce expunerea angajatilor la riscul contactarii COVID-19.

Cum vede un medic care trateaza pacienti cu coronavirus situatia din Romania: Am luat masuri stricte inaintea celorlalti, nu am ratat startul. Stam bine in comparatie cu alte tari

Romania a luat masuri stricte in incercarea de a limita raspandirea infectiei cu noul coronavirus cumva inaintea celorlalti, nu am ratat startul, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde au fost tratati pana acum cei mai multi dintre pacientii romani infectati cu noul coronavirus.

Vlad Mixich: Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Vreti sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat cea de acum 10 ani? Vreti sa nu ne trezim cu spitalele blocate in asa masura incat si o operatie pentru apendicita va fi trecuta pe lista de asteptare? Depinde, pana la urma, de noi. De FIECARE dintre noi - este mesajul lui Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, in contextul crizei coronavirusului.

Cand si unde a fost construit, de fapt, primul magazin Lidl din Romania

Colaborarea cu furnizorii din Romania este una dintre prioritatile Lidl si, de aceea, acesta include in oferta un numar din ce in ce mai mare de produse locale. Pentru ca intelege apetitul romanilor pentru produse autentice, a inclus in sortiment de produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Camara Noastra sau fructele si legumele .

Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Pe langa masurile luate de autoritatile din Romania pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus, operatorii lanturilor de cinematografe de la noi au anuntat schimbari.

Digi |RCS&RDS si Vodafone, planuri schimbate din cauza epidemiei: ce masuri au luat

Marile companii din Romania au luat masuri impotriva epidemiei de coronavirus. Digi |RCSRDS si Vodafone au anuntat deciziile pe care le-au luat pentru a face fata crizei. Romania.

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

Sindicalistii din Sanatate cer sporuri pana la 85% pentru personalul care trateaza pacientii cu coronaviurs

Reprezentantii sindicatelor din Sanatate cer sporuri intre 55% si 85% pentru angajatii de specialitate care trateaza pacientii cu coronavirus.

Magazinele si farmaciile din Romania, luate cu asalt. De ce nu este bine sa lasam rafturile goale

Daca in urma cu cateva saptamani farmaciile si magazinele alimentare erau doldora, acum situatia sta extrem de diferit. Rafturile sunt goale, iar unde mai sunt produse cozile sunt infernale. Magazinele si farmaciile din Romania, goale Isteria plecata de la numarul in crestere al victimelor de coronavirus a adus in cele din urma la golirea farmaciilor .

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )