Libnet.ro
UNICEF

06:45

Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant - asteptati sa protesteze astazi in Bucuresti. Simion Hancescu, FSLI: Ne gandim sa declansam greva generala in invatamant la alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant - asteptati sa protesteze astazi in Bucuresti. Simion Hancescu, FSLI: Ne gandim sa declansam greva generala in invatamant la alegerile europarlamentare

Peste 10. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) sunt asteptati astazi la un miting la Guvern, urmat de un mars pana la Palatul Parlamentului, anunta FSLI. Principala revendicare a profesorilor este alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Simion Hancescu, presedintele FSLI, a declarat pentru HotNews. ro ca daca nici dupa acest protest guvernul nu va incerca sa gaseasca solutii, membrii federatiei vor participa la un referendum in care vor spune daca doresc sa organizeze o greva generala in invatamant si cand. Sunt doua variante propuse de colegi: greva generala in preajma europarlamentarelor sau greva generala undeva spre sfarsitul anului scolar, in iunie, a afirmat pentru HotNews. ro Hancescu. Daca greva generala va fi declansata la europarlamentare, este vorba despre un boicot si vom monitoriza toti profesorii participanti la alegeri. Ideea e sa nu fie votati de catre cadrele didactice . continuă pe Hotnews

FSLI: Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant, asteptati sa protesteze in Bucuresti

Peste 10. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) sunt asteptati astazi la un miting la Guvern, urmat de un mars pana la Palatul Parlamentului, anunta FSLI. Principala revendicare a profesorilor este alocarea a 6% din PIB pentru educatie.

FSLI: Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant, asteptati sa protesteze in Bucuresti

Update 12:14 Reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), care protesteaza miercuri in Piata Victoriei, se vor intalni la sediul Guvernului cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie, cu ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pana, si cu Corneliu Calota, consilier al primului-ministru, potrivit surselor de presa.

Peste 10.000 de sindicalisti din educatie protesteaza miercuri in Capitala. Traficul in centru, restrictionat pana la ora 15.00

Peste 10. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) sunt asteptati sa protesteze, miercuri, in Capitala. Protestul incepe la ora 11. 00, cu un miting de o ora la Guvern, urmat de un mars pana la Palatul Parlamentului, de la 12. Circulatia va fi restrictionata in centru pana la ora 15.

Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant vor protesta miercuri la sediul Guvernului, urmand sa plece in mars pana la Parlament

Protestele sindicalistilor din invatamant continua, fiind anuntati peste 10. 000 de membri ai FederatieiSindicatelor Libere dininvatamant pentru mitingul de la Guvern, urmand sa plece in mars.

Bucuresti: Cateva sute de sindicalisti din invatamant picheteaza Parlamentul, cerand 6% din PIB pentru educatie

Profesorii au iesit in strada. Cateva sute de sindicalisti din Federatia Spiru Haret picheteaza luni Parlamentul, pentru a-i determina pe senatori si deputati sa aloce sase la suta din PIB pentru.

Peste 7.000 de profesori au plecat in mars spre Parlament. O delegatie a sindicalistilor din invatamant a fost primita de ministrul Educatiei

Update 12. 45 - O delegatie a sindicalistilor din invatamant care protesteaza in fata Guvernului a fost primita, la Palatul Victoria, de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, si ministrul delegat pentru.

Restrictii de circulatie miercuri in Capitala, pentru desfasurarea protestelor sindicalistilor din invatamant

Circulatia rutiera in zona Piata Victoriei din Bucuresti va fi restictionata temporar, miercuri, din cauza protestelor Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), la care sunt asteptate, potrivit organizatorilor, peste 10. 000 de persoane, informeaza Mediafax.

LIVE TEXT Sindicalistii din invatamant au inceput protestele la Guvern. In jur de 4.000 de persoane scandeaza: Fara educatie moare orice natie!

Sindicalistii din invatamant au inceput in jurul orei 11:00 un amplu miting in Piata Victoriei, principala solicitare a membrilor Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) fiind alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Potrivit organizatorilor, mitingul de la Guvern se va desfasura intre orele 11. 00 si 12. 00, dupa care sindicalistii vor pleca in mars pana la Parlament. Marsul va avea traseul Calea Victoriei - Pod Natiunile Unite - bd. Natiunile Unite - bd. Libertatii - Piata Constitutiei, circulatia rutiera urmand sa fie restrictionata, pana la ora 15. 00, pe acest traseu si pe strazile adiacente. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante evenimente de la protest. Intra in articol pentru a vedea cum se desfasoara mitingulOra 11:09: Se scandeaza Mincinosii, iar de la tribuna vorbeste liderul FSLI, Simion HancescuOra 11:00: In jur de 3. 000 de persoane s-au strans in Piata Victoriei si continua sa vina protestatari. Oamenii scandeaza: Unitate si Nici dracu nu va mai voteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )