Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 100.000 de titluri la reducere in campania Black Friday 2014, in 21 noiembrie, pe Libris.ro

Adevărul Adevărul,
Peste 100.000 de titluri la reducere in campania Black Friday 2014, in 21 noiembrie, pe Libris.ro

Brasov, 20 noiembrie 2014 - in data de 21 noiembrie Libris. ro va da startul campaniei Black Friday 2014 la carti, ziua cu cele mai mari reduceri din an. continuă pe Adevărul

Black Friday 2014 Cele mai bune televizoare la reducere

Black Friday 2014a venit, iar marile magazine de pe piata au cateva oferte foarte bune pentru cei interesati de a achizitiona un televizor cu aceasta ocazie. Cu ocazia Black Friday 2014avem niste oferte foarte bune la unele televizoarede calitate. Dar alegerea unui anumit model de televizor poate fi cel mai extrem de dificila. Acest lucrueste cauzat demulte ori de faptul ca oameniinu stiu exact ce vor de la dispozitiv. Unele ofera o claritate a imaginii mai buna, altele au un [].

Oferta eMAG de Black Friday 2014 a fost publicata. Care sunt reducerile scoase in fata?

EMAG incepe campania de Black Friday 2014 dimineata, dar oferta a fost deja distribuita prin newsletter. Iata ce produse ai la reducere in Vinerea Neagra. Black Friday 2014 incepe la eMAG in dimineata zilei de 21 noiembrie. Reducerile sunt de circa 75 de milioane de lei si sunt 450. 000 de produse disponibile in oferta magazinului, dar asta doar o zi. Mai jos este oferta dupa cum a fost publicata pe newsletter. Compania a anuntat deja mare surpriza de anul acesta. Ofera [].

Black Friday 2014: Cele mai bune telefoane la reducere acum

Black Friday a inceput oficial la ora 00. Noi am aruncat un ochi peste reducerile aplicate pana acum si am facut o selectie a telefoanelor pe care merita sa le luati in calcul de Black Friday 2014. Clickshop. ro, F64 si UTOK au dat startul sarbatorii reducerilor. Am urmarit cele trei site-uri si am selectat cele mai tari modele de smartphone pe care le puteti cumpara la pret special. Telefoane din oferta Black Friday de la Clickshop Samsung Galaxy S5 mini [].

Black Friday 2014 Cele mai bune tablete la reducere la eMAG

Black Friday 2014 este in plina desfasurare. Am aruncat un ochi peste tabletele din oferta eMAG si le-am alespe cele mai bune. eMAG are o serie de reduceri foarte mari la unele produse. Noi ne vom axa, in acest articol, pe tabletele care merita cumparate in cu ocazia sarbatorii reducerilor. Daca te numeri printre cei care vor sa achizitioneze un astfel de gadget pentru prima data, sau daca ai nevoie de un upgrade, ia in considerare urmatoarele modele. intreaga oferta [].

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la laptopuri

Black Friday 2014 poate sa le trezeasca unora dorinta de a-si innoi laptopul. Noi ne-am uitat peste oferta si avem o lista cu potentiale alegeri. Black Friday 2014 a venit cu sute de mii de produs in stocul electroIT, dar si alte domenii au inceput sa creasca in popularitate. Zona fashion nu este insa de interes aici, ci acele laptopuri care merita cumparate acum si eventual de gasit la reducere. Aceste modele sunt de la HP, Lenovo, Asus si alti [].

Black Friday 2014: Cele mai bune monitoare la reducere

Black Friday 2014 a inceput in Romania pe 21 noiembrie. Pe langa televizoare, laptopuri si telefoane, avem si cateva monitoare care merita o investitie. Black Friday 2014 mai are inca o seara de desfasurare si a mai ramas o lista de prezentat, cel putin. E vorba de o lista cu monitoare pe care sa le alegi acum pentru o imagine cat mai buna din PC. Am gasit de la BenQ, Asus si LG, iar mai jos este lista completa. Asus [].

eMAG si rezultate de Black Friday 2014: A vandut peste jumatate din produse

EMAG a vandut 1. 200 de tichete pentru carburant, 29 de autoturisme si 335. 000 de produse in primele douaore de la startul Black Friday 2014. eMAG a pornit campania de Black Friday 2014 in jurul orei 7. 00 si cu o seara inainte anuntase ca marea surpriza pentru acest an o reprezinta vanzarea de combustibil pentru masini. Conform primele rezultate, in primele patru minute, a vandut 100 de produse pe secunda si avea 100. 000 de vizitatori la start pe site. Apoi, 50.

Black Friday 2014 Cele mai bune accesorii, periferice si gadgeturi la reducere

Cum saptamana trecuta era imposibil sa nu discutati de alegeri, in aceste zile Black Friday 2014 este cel mai in voga subiect de care nu va puteti ascunde. De Black Friday 2014 nu ne dorim cu totii sa ne cumparam un televizor sau un frigider. Unii isi doresc lucruri mai mici, mai portabile, mai ieftine, dar la fel de utile ca cele mari. in definitiv, un gadget sau un accesoriu din sfera IT, care va face viata mai usoara, s-ar [].

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Black Friday 2014 Sfaturi despre ce sa eviti, ce sa faci si ce sa vanezi

Black Friday 2014 incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit. Black Friday 2014 este prilejul perfect pentru cei care doresc sa-si schimbe smartphone-ul, sa-si achizitioneze o tableta sau sa-si imbunatateasca gadgeturile pe care [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )