Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 15 milioane de masini au fost vandute anul trecut in UE, record al ultimilor 10 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 15 milioane de masini au fost vandute anul trecut in UE, record al ultimilor 10 ani

Peste 15 milioane de autoturisme noi au fost vandute anul trecut in Uniunea Europeana, inregistrandu-se un record al ultimilor zece ani, a anuntat miercuri Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), potrivit DPA, citata de Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Dacia a atins un nou record de vanzari pe plan mondial anul trecut: 655.000 de unitati. A fost insa primul an in care sub jumatate dintre masini au fost produse la Mioveni, iar restul, in Maroc

Dacia a anuntat ca in 2017 a vandut peste 655. 000 de vehicule in lume, ceea ce reprezinta un nou record pentru marca din Groupe Renault. De mentionat insa ca anul trecut a fost primul in care mai putin de jumatate dintre masinile Dacia au fost produse la Mioveni, restul fiind produse in Maroc uzinele Tanger si Casablanca). Franta a fost cea mai mare piata pentru Dacia si alte trei piete au depasit 50. 000 de unitati: Germania, Italia si Spania.

Numarul pomilor de Craciun taiati ilegal a scazut puternic anul trecut

Numarul pomilor de Craciun taiati ilegal a scazut puternic anul trecut, fiind efectuate peste 8. 800 de controale, au anuntat, astazi, reprezentantii Romsilva.

Primaria Capitalei ofera 2.500 de vouchere, pentru achizitionarea de biciclete, participantilor care s-au inscris anul trecut pe lista

Proiectul a debutat anul trecut, cand au fost acordate in prima faza 5. 000 de vouchere, insa din cauza numarului foarte mare de bucuresteni inscrisi, CGMB a aprobat suplimentarea numarului de vouchere in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) din septembrie.

RCSRDS a decis luna trecuta sa majoreze cu peste 12 milioane de lei capitalul social al Integrasoft, companie pe care o detine integral

RCSRDS, cel mai mare furnizor local de internet fix si televiziune, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a decis, in luna decembrie a anului trecut, sa majoreze cu peste 12 milioane de lei capitalul social al Integrasoft, companie pe care o detine integral, potrivit unui document publicat miercuri, 17 ianuarie, in Monitorul Oficial. RCSRDS si Integrasoft, firme care fac parte din grupul DIGI, au fost trimise in judecata de DNA, in vara anului trecut, in dosarul de coruptie privind acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Impozitul pe profit platit in 2012-2016 de banci - 300 milioane euro

Profitul inregistrat anul trecut de sectorul bancar depaseste 5 miliarde lei, potrivit estimarilor facute de Bogdan Belciu, partener Consultanta pentru Management in cadrul PwC Romania.

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut cu 12,2%, pana la 655.235 unitati

Vanzarile constructorului auto Dacia au crescut anul trecut cu 12,2%, pana la 655. 235 unitati, dintre care 43. 262 au fost comercializate in Romania, a anuntat luni compania.

Investitiile globale in energiile regenerabile au crescut cu 3% anul trecut

Investitiile globale in energiile regenerabile au urcat anul trecut cu 3%, pana la 333,5 miliarde de dolari, dar sub nivelul record de 360 de miliarde de dolari din 2015, arata un studiu publicat de analistii Bloomberg New Energy Finance BNEF), transmite Reuters, conform Agerpres.

Elevii nu mai au voie cu telefoane la ore. Unele unitati de invatamant din Craiova au adoptat acesata regula de anul trecut

Ministrul Educatiei a anuntat noi schimbari, iar de luni elevii nu mai au voie cu telefoane la ore. Unele unitati de invatamant din Craiova au adoptat aceasta regula de anul trecut.

Misterele pietrelor vii din Romania, care cresc de 15 milioane de ani dupa fiecare ploaie

S-au format in urma cu 15 milioane de ani iar acum au aprins imaginatia internautilor. Este vorba de trovanti, forme stranii cunoscutein popor si sub denumirea de dorobanti, l.

INFOGRAFIC Record pe piata auto second-hand in 2017: 1,1 milioane de masini au fost tranzactionate

Tranzactiile cu masinile noi si rulate au atins un record istoric in 2017, cele noi depasind 100. 000 de unitati, iar cele rulate 1,1 milioane de unitati, potrivit unei analize realizate de Autovit. ro pe baza datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Spre comparatie, in 2016, piata masinilor rulate a ajuns la un numar de 641. 909 unitati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )