Libnet.ro
UNICEF

06:15

Misterele pietrelor vii din Romania, care cresc de 15 milioane de ani dupa fiecare ploaie

Antena3 Antena3,
Misterele pietrelor vii din Romania, care cresc de 15 milioane de ani dupa fiecare ploaie

S-au format in urma cu 15 milioane de ani iar acum au aprins imaginatia internautilor. Este vorba de trovanti, forme stranii cunoscutein popor si sub denumirea de dorobanti, l. continuă pe Antena3

Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

Un al doilea oras din Romania ar putea avea in viitorul apropiat propria retea de metrou, proiect pentru care municipalitataea a alocat deja o suma insemnata de bani pentru studii de.

Al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou

Clujul a facut un prim pas important pentru reteaua de metrou. Primaria a alocat pentru 2018 suma de 3,48 de milioane lei pentru studiul de prefezabilitate si diverse alte studii privind introducerea metroului.

Subiectele Zilei: Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera internari in regim hotelier; Alti politisti din Romania care au fost acuzati de crime si

Tanara pacalita sa plateasca o interventie chirurgicala de 3. 000 de euro la clinica medicului Lucan: Alti medici mi-au spus ulterior ca nu era necesara operatia O tanara din Cluj sustine ca a fost nevoita sa. DW: Renuntari si abandonuri. Dezamagit de o epoca pe care o.

Un cunoscut prezentator TV din Romania a stat 15 ore fara inima

A fost mereu o prezenta constanta la TV, dar putinp lume stie povestea incredibila de viata a realizatorului Emanuel Isopescu. Acum sapte ani, cunoscutul moderator a stat 15 ore fara inima, in urma.

Un marketplace de produse handmade din Romania isi ia manager din multinationala

Startup-ul Breslo. ro - cel mai mare marketplace de handmade din Romania are un nou manager, Andrei Dumitrascu, care vine dupa o experienta de peste 10 ani in multinationale precum PepsiCo sau Danone.

Dan Lungu candideaza pentru presedintia Uniunii Scriitorilor din Romania

Scriitorul si politicianul Dan Lungu si-a depus candidatura la presedintia Uniunii Scriitorilor din Romania. intr-o postare pe Facebook, Lungu precizeaza ca, daca va fi numit in functie, va.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Ai taxele platite la zi catre Biserica? Primesti acatiste bonus. Da, se intampla la o biserica ortodoxa din Romania

Avid dupa banuti, de care nu se mai satura, preotii romani dau dovada de o mare ingeniozitate cand vine vorba de marit veniturile Bisericii. Preotii bisericii Sf. Ioan Botezatorul din.

Un spital din Romania arata atat de rau ca a ajuns sa fie scena pentru filmele horror (VIDEO)

Spitale de groaza in Romania! La propriu! O unitate medicala din Bucuresti arata atat de rau incat a fost folosita ca decor pentru un film de groaza. Mai exact, pentru pelicula.

O fabrica mare din Romania se inchide. Urmeaza disponibilizari masive

Fabrica Zaharul din Oradea se va inchide pentru ca nu este competitiva si profitabila, inregistrand pierderi. Aproape 200 de angajati vor fi disponibilizati etapizat, urmand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )