Libnet.ro
UNICEF

07:30

Peste 15.000 de MIGRANTI au fost repatriati din Libia, dupa ce au ESUAT in incercarea de a patrunde in Europa

B1 B1,
Peste 15.000 de MIGRANTI au fost repatriati din Libia, dupa ce au ESUAT in incercarea de a patrunde in Europa

Peste 15. 000 de migranti, care si-au riscat viata in incercarea nereusita de a trece Mediterana spre Europa, au fost repartriati din Libia spre tara lor de la inceputul anului. Anuntul a fost facut, vineri,. continuă pe B1

Cum arata blocurile din Chiajna dupa stingerea incendiului - VIDEO

Imagini tulburatoare au fost surprinse cu drona ISU Bucuresti-Ilfov, la Chiajna, dupa ce incendiul care a cuprins trei blocuri a fost localizat si lichidat. Imaginile filmate de sus arata ca cele mai multe.

Revolta directoarei unui liceu de elita din Bucuresti, dupa ntlnirea cu micii Dumnezei din primarii: Acesti oameni care cred ca functiile i fac mai destepti dect au fost vreodata decid pentru noi toti

Directoarea Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, unul dintre cele mai mari licee din Capitala, arata intr-o postare pe Facebook ca scoala pe care o conduce sta la mila primariei pentru reparatiile cladirii in care invata sute de elevi. Ea ii critica pe micii Dumnezei care cred ca functiile ii fac mai destepti decat au fost vreodata.

Moscova: Un barbat a murit pe aeroportul din Seremetievo, dupa ce a fost lovit de un avion

Un barbat a fost ucis marti seara pe o pista a aeroportului moscovit Seremetievo de un avion care decola, au anuntat miercuri fortele rusesti de ordine, fara a explica modul in care victima se afla pe pista celui mai mare hub aerian al Rusiei, scrie AFP.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Nicolae Argeseanu, fost jucator din Divizia A

Fotbalul romanesc este din nou in doliu, dupa ce din Germania a venit o veste tragica. A murit Nicolae Argeseanu, jucator care a trecut si prin Liga 1 Divizia A, cum se numea atunci), a anuntat.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Tu cum stai pana acum in CEL MAI BRUTAL MERCUR RETROGRAD DIN 2018? Dupa ZODIE, la ce trebuie sa fii FOARTE ATENT pana pe 6 decembrie! Ce ai de REVIZUIT ca sa mergi mai departe bine?

Ultimul si cel de-al treilea ciclu de Mercur retrograd pe 2018 a inceput deja de cateva zile si va dura pana pe 6 decembrie, aproximativ. Este din nou acea perioada din an in care trebuie sa fim atenti la mai multe.

Anuntul teribil tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul prezentator de la Pro TV, Florin Busuioc...

Florin Busuioc isi aminteste tot ce s-a intamplat in ziua in care a facut infarct la sfarsitul unei piese de teatru, pe scena din Craiova. El a fost operat de urgenta si inca se afla in spital. Va.

ANUNTUL TERIBIL tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul prezentator de la Pro TV, Florin Busuioc...

Florin Busuioc isi aminteste tot ce s-a intamplat in ziua in care a facut infarct la sfarsitul unei piese de teatru, pe scena din Craiova. El a fost operat de urgenta si inca se afla in spital. Va.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )