Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Adevărul Adevărul,
Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat, vineri, situatia locurilor de munca disponibile in toata tara. Astfel, peste 17. 800 de posturi sunt disponibile, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Caras-Severin, Bacau si Ialomita. continuă pe Adevărul

ANOFM: Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Caras-Severin, Bacau si Ialomita.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

854 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti 2254) si in judetele Cluj 2379), Prahova 1258) si Arad 1232).

Studiu: Ce si cat cumpara romanii de pe internet si ce site-uri aleg de cele mai multe ori

Romanii cumpara cel mai adesea haine, accesorii si electrocasnice de pe internet, iar modul de plata ramane plata prin ramburs in 80% din cauzri, arata un studiu Gemius care face si o diferentiere intre ce cumpara femeile si ce ce achizitioneaza barbatii. Studiul, facut in randul a 1. 200 de respondenti, ofera informatii despre cat cheltuiesc in medie romanii si despre site-urile de shopping cel mai adesea folosite.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile la nivel national

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe oferte de angajare sunt in Capitala 2. 696) si in.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile vineri in toata tara

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova si Arad.

Peste 17.900 de locuri de munca, disponibile marti

975 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova si Arad.

18.860 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara

860 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Prahova si Iasi.

Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Gospodinele stiu cat de greu este sa descoperi o tigaie sau un set de oale care sa nu-ti dea batai de cap atunci cand gatesti. insa atunci cand dai peste un astfel de produs, de cele mai multe ori din pura intamplare, prepararea mancarurilor devine o placere.

Cele mai noi tehnologii BMW disponibile in Romania: Night Vision ce recunoaste animale, noi aplicatii si parcare automata

BMW a prezentat la Bucuresti cateva dintre cele mai noi tehnologii disponibile pe modelele marcii, dintre care se remarca sistemul de vedere pe timp de noapte Night Vision cu functie Dynamic Light Spot spot dinamic de lumina), tehnologia de parcare automata, prin simpla apasare continua a unui buton, si compatibilitatea sistemului de infotainment cu tot mai multe aplicatii dedicate smartphone-urilor. De asemenea, importatorul local a prezentat la Bucuresti si modelul i3, cunoscut fiind faptul ca dealerul Automobile Bavaria va incepe sa repare si sa comercializeze masini electrice BMW in curand.

Val de escroci, in judetul Buzau. Anuntul fals pe internet si smenul, cele mai intalnite metode ale infractorilor

Sase persoane au ajuns in ultimele 24 de ore, in arestul politiei buzoiene, pentru inselaciuni. Doi adolescenti si un tanar sunt banuiti ca ar fi inselat aproximativ 30 de persoane din mai multe judete, carora le-ar fi promis tranzactii avantajoase, prin intermediul internetului. De asemenea, politistii din Pogoanele au retinut trei bucuresteni care inselasera angajatii unor firme, folosind metoda smen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )