Libnet.ro
UNICEF

15:00

Peste 19 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a decide cine le va administra localitatile si judetele in urmatorii patru ani

Adevărul Adevărul,
Peste 19 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a decide cine le va administra localitatile si judetele in urmatorii patru ani

Peste 19 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne duminica, de la ora 7:00, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de consilii judetene, procesul de votare urmand sa se desfasoare in conditii foarte stricte, impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

Alegeri locale in vremea pandemiei Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati la urne. Tot ce trebuie sa stii despre masurile exceptionale si votare

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, presedintii de consilii judetene, dar si pe cei care vor face parte, timp de patru ani, din consiliile locale si judetene. Cetatenii isi pot exercita dreptul de a alege in 18. 794 de sectii de votare organizate la nivel national, dintre care peste 1. 200 in Capitala, cele mai multe in sectoarele 3 si 6. Pandemia de COVID-19 a determinat noi reguli de desfasurare a votului de duminica, pentru prima data romanii fiind nevoiti sa respecte anumite masuri de protectie sanitara, pentru a evita raspandirea noului coronavirus.

LOCALE 2020. Peste 196.000 de salajeni sunt asteptati la urne cu manusi si dezinfectanti

Duminica, 27 septembrie, cetatenii cu drept de vot din judetul Salaj sunt asteptati la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali, presedintele de Consiliu Judetean si pe consilierii judeteni.

Alegeri locale 2020 in cifre. Peste 18 milioane de romani voteaza in 18.755 de sectii

Alegeri locale 2020. Potrivit datelor oficiale, peste 19 milioane de romani au drept de vot, insa doar 18,2 milioane au domiciliul sau resedinta in tara si pot participa la alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020.

ALEGERI LOCALE 2020 |Incidente la vot: Buletine de vot pentru Consiliul Judetean Botosani, decupate gresit la tipografie

Peste 19 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne, pentru a-si alege administratiile locale si judetene pentru urmatorii patru ani. inca de la primele ore ale dimineatii s-au semnalat si primele.

ALEGERI LOCALE 2020 |Cum se desfasoara operatiunea de numarare a buletinelor si de consemnare a rezultatului votarii, in contextul pandemiei de Covid-19

Peste 19 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne duminica, de la ora 7:00, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de consilii judetene, procesul de.

Profilul votantului din Bucuresti: Pana la ora 20.00, au votat mai multe femei decat barbati. Cei mai multi dintre alegatorii care s-au prezentat deja la urne au peste 45 de ani (FOTO)

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la sectiile de votare din toata tara pentru a-si alege primarii, consiliile locale si judetene si presedintii de consilii judetene pentru urmatorii patru ani.

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )