Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Antena3 Antena3,
Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. continuă pe Antena3

Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea. Cate sute de euro ii costa, lunar

Situatie de-a dreptul halucinanta in Arad. Locuitorii catierului Casarom din Subcetate s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar riveranilor care o utilizeaza. Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea Cum s-a intamplat una ca asta cu un domeniu public? E cat se poate de .

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Strada din Romania unde trebuie sa platesti 450 de euro pe luna pentru a o folosi

Locuitorii cartierului Casarom din Subcetate - Arad s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar de sute de euro riveranilor care o folosesc. Cum a fost posibila o asemenea situatie halucinanta cu un domeniu eminamente public? Simplu: primaria n-a bagat de seama la timp ca o intreaga strada i-a disparut din inventar.

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Florentin Pandele ii critica dur pe Orban si pe reprezentantii USR PLUS: Cei mai puternici barbati din Romania sunt femeile

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminica, intr-o serie de critici dure la adresa unor partide si a unor politicieni.

VIDEO. Candidat PNL, declaratie halucinanta: Avem cel mai deflorabil oras din Romania

Candidatul Partidului National Liberal la Consiliul Local al municipiului Slobozia, Gigi Manea, a facut zilele trecute o declaratie cel putin ciudata.

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Cum voteaza prahovenii. Orasul in care barbatii tineri au fost mai harnici decat femeile

Femeile cu varsta cuprinsa intre 45 si 64 de ani sunt cele mai harnice alegatoare din Prahova, conform unei statistici actualizate in timp real de Autoritatea Electorala Permanenta.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )