Libnet.ro
UNICEF

23:45

PESTE 2 MILIOANE de dolari pentru o intalnire cu miliardarul american Warren Buffett

Antena3 Antena3,
PESTE 2 MILIOANE de dolari pentru o intalnire cu miliardarul american Warren Buffett

O licitatie in scop caritabil pentru o intalnire cu miliardarul american Warren Buffett a fost adjudecta pentru 2,166 milioane de dolari, de peste doua ori pretul de anul trecut, de catre un barbat din. continuă pe Antena3

Rudele pasagerilor ofera cinci milioane de dolari pentru informatii despre disparitia zborului MH370

Rude ale pasagerilor zborului MH370 vor sa ofere suma de cinci milioane de dolari oricarei persoane detine informatii despre avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines. O campanie de colectare de fonduri a f.

Rudele pasagerilor ofera cinci milioane de dolari pentru informatii despre disparitia zborului MH370

Rude ale pasagerilor zborului MH370 vor sa ofere suma de cinci milioane de dolari 3,7 milioane de euro) oricarei persoane detine informatii despre avionul de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, de la a carui disparitie se implinesc trei luni duminica, relateaza AFP.

Lindab a investit peste 95 milioane lei in activitate

Lindab, companie ce produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme de ventilatii a investit, de la intrarea pe piata romaneasca, acum 20 de ani, peste 95 milioane de lei in tehnologie, instruire si pregatire, reteaua de parteneri, promovare si proiecte de implicare sociala, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

SUA ofera Moldovei 8 milioane de dolari pentru mediatizarea cauzei pro-europene a tarii noastre

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut ieri o intrevedere cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, la Kiev, unde cei doi oficiali au participat la ceremonia de investire a presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko.

Bank of America ar putea plati peste 12 miliarde dolari pentru a scapa de mai multe anchete in SUA legate de obligatiuni garantate ipotecar

Bank of America negociaza un acord amiabil in cadrul caruia ar plati cel putin 12 miliarde de dolari Departamentului Justitiei si unor state americane pentru a opri investigatii legate de ipoteci vandute de banca in timpul crizei, scrie Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate situatiei.

Consiliul Judetean Prahova a pregatit investitii de peste 210 milioane de lei

Bugetul total de investitii al Consiliului Judetean CJ) Prahova pentru anul 2014 este de circa 210 milioane de lei, respectiv 20,6 milioane de lei din fondurile proprii ale institutiei si 189,4 milioane lei din fonduri europene, ne-a declarat presedintele institutiei, Mircea Cosma.

Functionari APIA si DSVSA, anchetati pentru un prejudiciu de peste 5 milioane de lei

O serie de functionari ai sediului central si al celui din Suceava din cadrul Agentiei Nationale de Plati si Interventii in Agricultura APIA) precum si ai Directiei Sanitare Veterinare si Siguranta Alimentelor Suceava sunt vizati de catre Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar de urmarire penala in rem, pentru acordarea ilegala de subventii agricole, pentru infractiunile de abuz in serviciu, dare si luare de mita, inselaciune, spalare de bani si prezentarea de documente sau declaratii false pentru a obtine pe nedrept fonduri europene, potrivit unui comunicat al DNA.

Avicola Brasov si-a redus capitalul social cu peste 16 milioane lei

Avicola Brasov Simbol AVLE) a aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, reducerea capitalului social al companiei cu 16,23 milioane lei, pana la suma de 676. 361,5 lei, prin reducerea valorii nominale a actiunilor.

Business B1 la zi: Samsung, vanzari catre companii de peste 100 milioane de euro in 2015 (VIDEO)

Gigantul sud-coreean Samsung, cu afaceri de 644 milioane euro in Romania anul trecut, estimeaza ca vanzarile catre companii, de la telefoane mobile si tablete pana la sisteme de aer conditionat, reprezinta.

Aproape 17 milioane lei pentru modernizarea a patru strazi din Cluj-Napoca

Primaria Cluj-Napoca a adjudecat ieri licitatia pentru executia lucrarilor proiectului Refacerea infrastructurii Orasului Comoara, modernizare cai de acces spre centru istoric, societatea Viarom Construct fiind desemnata castigatoare, cu oferta financiara de 16. 107,12 lei fara TVA fata de 24. 200,72 lei fara TVA, cat reprezenta valoarea estimata), conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )