Libnet.ro
UNICEF

18:15

Peste 2.000 de soferi amendati in ultima zi din 2014

Antena3 Antena3,
Peste 2.000 de soferi amendati in ultima zi din 2014

Peste 2. 000 de soferi au fost amendati, in ultima zi din 2014, pentru nereguli constatate in trafic de politisti, in 274 dintre cazuri fiind vorba despre depasirea limitelor legale de viteza, iar in 13, despre. continuă pe Antena3

Peste 2.000 de soferi, amendati in ultima zi din 2014

Peste 2. 000 de soferi au fost amendati, in ultima zi din 2014, pentru nereguli constatate in trafic de politisti, in 274 dintre cazuri fiind vorba despre depasirea limitelor legale de viteza, iar in 13, despre persoane urcate baute la volan, potrivit Politiei Romane.

Peste 2.000 de soferi, amendati in ultima zi a anului

Peste 2. 000 de soferi au fost amendati, in ultima zi din 2014, pentru nereguli constatate in trafic de politisti, conform Politiei Romane, citata de Mediafax.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenis - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenisul masculin - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

Peste 170 de soferi au ramas fara permise, duminica

Peste 170 de soferi au ramas fara permise in a treia zi de Craciun, 47 dintre acestia pentru ca au condus cu viteza si 42 pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Din ce au scos cei mai multi bani, anul acesta, fermierii din Baragan.in agricultura, e ca la poker, iar 2014 a fost cel mai bun an din ultimele doua decenii

Recolta la porumb din acest an a fost peste asteptari. in ultimii 15-20 de ani nu s-a mai vazut asa ceva in Baragan. Dupa un an agricol cu multe pagube, fermierii trag linie. Productii de top s-au inregistrat la porumb, grau si rapita.

SUA: Peste 130 de oameni, salvati din masini ramase blocate din cauza viscolului

Peste 130 de oameni au fost salvati din masinile blocate pe autostrazile din sudul Californiei in urma unei ninsori abundente urmate de un viscol puternic.

Peste 135 de persoane, salvate din masini ramase blocate pe autostrazi din SUA in urma viscolului

Autoritatile americane au intervenit si au salvat 136 de persoane blocate cu masinile pe autostrazi din sudul Californiei, unde a nins abundent. Pompierii din comitatul San Bernardino sudul statului California) .

Marile dosare de coruptie din 2014: Microsoft, Carpatica si retrocedarile ilegale

Parlamentari, fosti ministri, presedinti de consiliu judetean si seful DIICOT au ajuns in atentia anchetatorilor pentru trafic de influenta, dare si luare de mita sau abuz in serviciu, cazurile Microsoft, Carpatica sau cele privind retrocedari fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )