Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 2.000 de someri si-au gasit o slujba anul trecut, in Baragan

Adevărul Adevărul,
Peste 2.000 de someri si-au gasit o slujba anul trecut, in Baragan

Peste 2. 000 de someri au reusit sa se incadreze in munca anul trecut, in judetul Calarasi. Conform Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM), mai mult de jumatate dintre acestia sunt barbati. continuă pe Adevărul

IN TURCIA, ANUL TRECUT: Veniturile din turism au urcat la 29,5 miliarde dolari

Numarul turistilor straini care au vizitat Turcia a crescut, anul trecut, cu peste 21%, la aproape 40 de milioane, cei mai multi fiind din Rusia, Germania, Bulgaria si Marea Britanie.

Decebal Fagadau: Constanta a pierdut in anul trecut 70 de milioane de lei. Sper ca situatia sa se remedieze

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a declarat ca in ultimii cinci ani de zile municipiul a inregistrat o scadere a veniturilor din impozitul pe venit si ca anul trecut pierderea suferita la bugetul local a fost de aproximativ 70 de milioane de lei. El a precizat ca AMR a solicitat alocarea unei cote de 60% din impozitul pe venit, 20% sa mearga catre consiliile judetene, iar 20% sa ramana tot la dispozitia autoritatilor locale.

Facebook a afisat profit record de 22 miliarde dolari pe anul trecut. Compania spune ca 2,7 miliarde de oameni i folosesc aplicatiile

Facebook a fost intens criticata in 2018 si scandalurile s-au tinut lant, dar la capitolul financiar compania a stat excelent, avand un profit net record de peste 22 miliarde dolari si venituri de peste 55 miliarde dolari. Compania spune ca, in total, Facebook, Instagram, Whatsapp si Messenger sunt folosite de 2,7 miliarde de oameni. Reamintim ca planul este ca cele patru aplicatii sa fie integrate dupa 2020, idee care nu suna deloc bine pentru multa lume.

Arad: Un bazin de not terminat anul trecut, cu o ntrziere de 5 ani, nu este dat n folosinta din cauza birocratiei

Bazinul de polo construit in municipiul Arad de catre Compania Nationala de Investitii CNI), proiect de peste 23 de milioane de lei, nu este dat in folosinta nici la patru luni de la receptia finala a lucrarilor, din cauza unor proceduri birocratice intarziate, care vor mai dura alte cateva luni, transmite Agerpres.

Ce tipuri de gripa circula in Romania in acest sezon. Comparatie cu anul trecut

Gripa a produs pana acum mai multe decese, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. in 2018-2019, virusul gripal de tip B a fost predominant si a determinat cele mai multe decese. Anul acesta, situatia pare sa se fi schimbat.

Dragnea va fi judecat de completul tras la sorti anul trecut

Liviu Dragnea va fi judecat de completul tras la sorti la finalul anului trecut. Instanta Suprema a decis definitiv, dupa mai bine de sase ore de deliberari, ca mentine decizia luata de Consiliul Superior al Magistraturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )