Libnet.ro
UNICEF

15:00

Peste 23.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 23.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Giurgiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este persoana cu cele mai multe nominalizari la Oscar (VIDEO)

Cine ar fi crezut ca persoana cu cele mai multe nominalizari la Oscar nu e actor sau regizor, ci e compozitor? John Williams este cel mai nominalizat om in viata. Compozitorul detine 50 de nominalizari la.

Cate locuri de munca sunt disponibile la nivel national prin agentiile pentru ocuparea fortei de munca

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Giurgiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Sieranevada, cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2017. Lista completa

Peliculele Bacalaureat regia Cristian Mungiu), Caini regia Bogdan Mirica), Doua lozuri regia Paul Negoescu), Inimi cicatrizate regia Radu Jude) si Sieranevada regia Cristi Puiu) intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo 2017 la categoria Cel mai bun film, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Gala Premiilor Gopo 2017 va avea loc pe 21 martie la Teatrul National Bucuresti.

Aproape 2,5 kilograme de droguri, confiscate de politisti de la traficanti din mai multe grupari

Aproape 2,5 kilograme de droguri au fost confiscate de politisti de la traficanti din mai multe grupari, peste 50 dintre acestia fiind retinuti sau arestati in urma perchezitiilor facute in ultimele doua saptamani, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Un club din Sectorul 4 fara autorizatie a fost inchis si mai multe localuri din Capitala au fost amendate de politisti

Un club din Sectorul 4 care nu avea autorizatie de functionare a fost inchis, in noaptea de sambata spre duminica, iar mai multe cluburi si baruri au fost amendate de politistii locali, majoritatea pentru ca vindeau produse expirate si pentru ca in localuri se fuma, relateaza news. ro.

Vant puternic in Turnu Severin. Mai multe acoperisuri zburate de pe cladiri

Mai multe echipaje de la ISU Drobeta actioneaza sambata dimineata pentru a indeparta elemente din acoperisurile smulse de pe cladiri din cauza vantului puternic.

Elevii romani, in topul tarilor care studiaza mai multe limbi

Romania este pe locul cinci in topul tarilor in care elevii studiaza cel putin doua limbi straine, potrivit unui raport publicat de oficiul European de Statistica Eurostat). Astfel, in 2015, 95,2% din elevi romani studiau mai multe limbi straine.

Descinderi DNA la Spitalul Judetean Deva, unde au ridicat mai multe acte care vizeaza organizarea concursurilor de ocupare a anumitor posturi

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Alba Iulia au descins, vineri, la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Deva, solicitand mai multe acte care vizeaza organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs si achizitiile desfasurate in perioada 2013-2017.

Descinderi DNA la Spitalul Judetean Deva, unde procurorii au ridicat mai multe acte care vizeaza organizarea concursurilor de ocupare a anumitor posturi

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Alba Iulia au descins, vineri, la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Deva, solicitand mai multe acte care vizeaza organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs si achizitiile desfasurate in perioada 2013-2017.

DNA ridica mai multe documente de la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Deva

Procurorii DNA Alba Iulia au solicitat mai multe documente de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, legate de organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs si achizitiile desfasurate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )