Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 270 de milioane de lei din fonduri europene pentru apa potabila si canalizare in Onesti

Antena3 Antena3,
Peste 270 de milioane de lei din fonduri europene pentru apa potabila si canalizare in Onesti

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos si directorul general al Raja SA, Felix Stroe, au semnat, astazi, la sediul MFE, contractul de finantare pentru implementarea proiectului Dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata in municipiul Onesti in perioada 2014-2020, finantat din Programul Operational Infrastructura Mare POIM). continuă pe Antena3

MARIUS BODEA (PNL): Proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures este eligibil pentru finantarea integrala din fonduri europene nerambursabile

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura, deputatul PNL Marius Bodea, sustine ca autostrada Iasi-Targu Mures este eligibila pentru finantare din fonduri europene, adaugand ca exista vointa politica necesara pentru realizarea lucrarii, potrivit News. ro.

Fonduri europene pentru reconversia profesionala a minerilor

Peste 2000 de persoane vulnerabile si 1560 de mineri disponibilizati din Petrosani, Vulcani, Aninoasa, Lupeni si Uricani vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesionala, de o prima de integrare in munca, iar pentru cei care vor fi efectiv angajati, patronii vor primi, timp de un an, o subventie de 2250 lei pe luna, pentru fiecare angajat.

Autostrada Iasi-Targu Mures ar putea fi realizata cu fonduri europene, daca se renunta la parteneriat public privat

Autostrada Iasi-Targu Mures este eligibila pentru finantare din fonduri europene, a declarat marti presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura, deputatul PNL Marius Bodea,adaugand ca exista vointa politica necesara pentru realizarea lucrarii.

Salaj: Parcuri in locul terenurilor abandonate. Care sunt cele 10 zone transformate in spatii verzi cu bani europeni

Doua contracte de finantare in valoare de peste 20 milioane de lei, din fonduri europene nerambursabile, au fost semnate in prima zi lucratoare din 2020.

Mai multe sate din Tara Hategului trec la reteaua de gaz metan. Investitie de peste 9 milioane de lei

Gospodariile mai multor sate din Tara Hategului vor putea fi bransate la reteaua de gaze naturale. Investitia este estimata la peste 9 milioane de lei.

Sase blocuri din Focsani ar putea fi reabilitate termic, anul acesta, cu fonduri europene. Care este valoarea pentru un apartament

Primaria Focsani a scos la licitatie contractul privind Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din municipiul Focsani, cu o valoare estimata la peste 3,9 milioane de lei.

Proiectul autostrazii Iasi - Targu Mures este eligibil pentru fonduri europene

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura, deputatul PNL Marius Bodea, sustine ca .

Expert: Autostrada Unirii poate fi finantata cu bani europeni in proportie de 85%. Trebuie insa vointa, implicare si respect din partea responsabililor politic

Autostrada Unirii este finantabila cu fonduri europene nerambursabileintr-o proportie de 85%, dar pentru asta e nevoie si de vointa din partea politicienilor, sustine Gregoriana Tudoran, consultant in.

PENTRU NEINDEPLINIREA OBLIGATIILOR DE ACOPERIRE CU VOCE MOBILA, Orange, Vodafone, Telekom si RCS and RDS, amendate cu 1,61 milioane lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a sanctionat operatorii telecom Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Romania Mobile Communications si RCS and RDS cu suma de 1,61 milioane de lei, pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire cu voce mobila, arata un comunicat al Autoritatii.

Finantele imprumuta luni inca 500 de milioane de lei, pentru a finanta deficitul

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa imprumute luni 500 milioane lei, cu scadenta in 2023, de pe piata interna, aceasta fiind prima licitatie din acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )