Libnet.ro
UNICEF

10:15

Peste 30 de tone de tutun, confiscate anul trecut de politistii de pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
Peste 30 de tone de tutun, confiscate anul trecut de politistii de pe malul Borcei

In anul 2019, numarul total de apeluri la 112 care au necesitat interventia politistilor a fost in judetul Calarasi de 16. 869 de interventii in mediul urban, din care in 98% s-a actionat in mai putin de 10 minute, si 11. 169 de interventii in mediul rural, din care in 66% s-a actionat in mai putin de 10 minute. continuă pe Adevărul

Alphabet (Google) a inregistrat venituri de 162 miliarde dolari, anul trecut

Alphabet, compania de care apartine Google, a inregistrat venituri de 162 de miliarde de dolari anul trecut, in crestere cu 18% fata de 2018. Iata cat din acesti bani au venit din motorul de cautare, din YouTube sau din serviciile de cloud.

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Peste 9.500 de interventii la situatii de urgenta, gestionate de ISU Ialomita anul trecut

In anul 2019, subunitatile ISU Ialomita au desfasurat un numar de 9. 547 de interventii in medie 25,28 pe zi), din care 7. 867 au reprezentat interventii SMURD si 1. 680 au fost interventii pentru situatii de urgenta.

Rares Bogdan mobilizeaza alesii PNL: Anul trecut a fost usor. Adevaratele batalii acum vin

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a vorbit, duminica, la Consiliul National al PNL, despre activitatea europarlamentarilor partidului, referindu-se si la victoria Laurei Codruta Kovesi, care nu ar fi putut sa aiba loc fara europarlamentarii liberali si fara sprijinul presedintelui Klaus Iohannis. Acesta le-a transmis celor peste o mie de alesi liberali ca adevaratele batalii acum vin.

Munca detinutilor a adus anul trecut 10 milioane de euro Administratiei Penitenciarelor

Desi doar o treime dintre condamnati merg la munca, anual Administratia Penitenciarelor incaseaza zeci de milioane de euro din activitatile acestora, mai exact circa 30 de milioane de euro in ultimii doi ani.

IN CRESTERE USOARA FATA DE ANUL TRECUT Nuclearelectrica estimeaza un profit net de 549,4 milioane lei, pentru 2020

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) estimeaza ca va obtine, in acest an, un profit net de 549,4 milioane de lei, in crestere cu 1% fata de rezultatul preliminat aferent anului trecut, de 542,6 milioane de lei, potrivit proiectului de buget privind veniturile si cheltuielile companiei, preluat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )